خوب اون موقع زندگیت بهم میخوره...همه چی بد تر میشه...باز این تویی که میخوای حرص بخوری و ناراحت بشی.. ...
همین دیگه واقعا دارم دستی دستی زندگیمو نابود میکنم واسه همین گفتم یه چیزی بگن به خودم بیام ولی دیگه مهم نیست تلاشمو کردم وموفق هم بودم ولی همسرم ناشکری کرد حالاهم باید نتیجشو ببینه
یکبار برای همیشه با خودت و خدای خودت عهد کن و سر تصمیمت بمون؛ بگو خدایا میگذرم ازش تا از گناهانم بگذری؛ سخت هست ولی وقتی ی طرف معامله ات خداست شیرین و شدنیه
یکبار برای همیشه با خودت و خدای خودت عهد کن و سر تصمیمت بمون؛ بگو خدایا میگذرم ازش تا از گناهانم بگذ ...
میخوام اینکارو بکنم وواقعامیدونم که در حال حاضر مشکل از منه ولی بازم انگار یه چیزی میگه شوهرت پررو شده باید حسابی بچزونیش تا بفهمه دنیا دست کیه دیشب خوب بودیم امروز سر هیچی کلی اس ام اس نامربوط براش فرستادم هنوزم دلم پره بازم میخوام بفرستم
اشکال نداره گلم؛ دیگه وقتی طرف حسابت خداست؛ دلتو صاف کن؛ اینو یادت باشه خداوند بزرگترین جبران کننده ...
مشکل همینجاس که دلم صاف نمیشه ازش بیزار شدم میخوام ولی نمیدونم چطور باید اینکارو بکنم یه روز خوب میشم فردا بدتر از روز قبل دلم بدجور ازش شکسته و هر کاری میکنم دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم