2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم شنیدم... ۴۰ روز بهشون نامه بدی هر حاجتی یه فرشته داره 

بعد یا میسوزونی یا میدی به آب 

بعد وقتی چیزی میخوای نباید بگی مثلا نمیخوام بی پول باشم باید بگی میخوام پولدار باشم.. 

😐فرشته بیکاره مگه

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
😐فرشته بیکاره مگه

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

سابلیمینال چی؟عاقا من چشام ضعیفه خسته شدم از عینک لنز نمیزنم عمل هم نمیکنم به نظورت ساب جواب میده

سابلیمینال چی؟عاقا من چشام ضعیفه خسته شدم از عینک لنز نمیزنم عمل هم نمیکنم به نظورت ساب جواب میده

بعضیا نتیجه میگیرن بعضیا نه

جای این کتاب معجزه شکرگذاری راندا برن رو بخون 

شکرگذاری کن بابت سلامت چشمات 

۲۸ روز تمرین داره

جواب میده