2777
2789
عنوان

اونای که فال قهوه رایگان میخان بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 19738 بازدید | 31 پست

با یکبار فال گرفتن مشتری ثابت ما خواهید شد

فالگیر حرفه ای انواع فال 》قهوه 》فال تاروت》فال اوراکل احساسی فرشتگان》فال چای 》فال پاسور لنورماند》فال ورق پاسور 》فال دارچین 》فال اینه و احضار موکل 》فال شمع شمع 》فال شمع آب شده》 فال ترکیبی 》فال احساسی ازدواجی》 فال قران 》 به صورت کامل و حرفه ای با سالها تجربه در فال در خدمت شما هستیم

با حرفه ای ها فال را تجربه کنید

۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹

از اینستاگرام  و تلگرام رضایت مشتریهای مارا ببینید  falgirghahvee@

تنها کافیست که شماره ما را سیو کنید تا واریزی ها و فیلم فال و رضایت مشتری های مارا ببینید 

فرشته ۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹

همچنین انجام کلیه طلسمات یهودی و مسلمان بهترین دعا نویسی صبی و جهود با تضمین و نتیجه گیری کمتر مدت زمان چهل روز 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌟فاگیر انواع فال تضمینی و حرفه ایی👌 💯

✔ ☇پاسور♦♥♠♣

✔ ☇تاروت 🃏🎴

✔☇شمع 🕯

✔☇ترکیبی☕🍵♣🃏

✔☇ قهوه☕

✔☇قران📖

✔☇ چای 🍵

✔☇فال احضار و اینه👌

✔☇اوراکل احساسی💑

✔☇پاسور المانی هرمنس♦

✔☇لنورماند زمین و اسمان 🏖

✔☇پکیج فول فال🌟🔥🌟

✔پرسش و پاسخ هر فال با 🌟سه تک نیت🌟🌻

با سالها تجربه در طالع بینی در خدمت شما هستم

تلفن ☎  ((۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹ ))

✔✔✔تلفن ☎  (( ۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹  ))

👀👏در تلگرام و واتس اپ و پیج اینستا شاهد

رضایت مشتری های ما باشید🌟✔

👌با حرفه ایی ها فال را تجربه کنید💯✔

▁▂▄▅▆▇█ █▇▆▅▄▂▁

اِّنِّجِّاِّمِّ کِّلِّیِّهِّ طِّلِّسِّمِّ هِّاِّیِّ جِّهِّوِّدِّ وِّ مِّسِّلِّمِّاِّنِّ

▁▂▄▅▆▇█ █▇▆▅▄▂▁

دعا نویسی صبی ♕♕♕قّوّیّ تّرّیّنّ♕♕♕

نوع طلسم بسیار قوی

با اثر بخشی سریع در کوتاه ترین زمان ممکن

✔✔ سه تا ده روز💯

✔هر چه از ما بخواهید همان خواهد شد 👉💯

ما تمام زندگیتان را به شما👌 مو به مو👌 خواهیم گفت

تمام حوادث و اتفاقات اینده کوتاه تا دراز مدت را به

شما میگویم 👌

🌻دوای هر درد و مشکلتان را به من بسپارید 🌻 🙏

تلفن ☎  (( ۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹  ))

فالگیر و دعا نویسی فرشته

✔۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹✔☎

با سالها تجربه در طالع بینی در خدمت شما هستم

👌با حرفه ایی ها فال را تجربه کنید💯✔

ما در حرفه خود بهترین هستیم

▁▂▄▅▆▇█ █▇▆▅▄▂▁

اِّنِّجِّاِّمِّ کِّلِّیِّهِّ طِّلِّسِّمِّ هِّاِّیِّ جِّهِّوِّدِّ وِّ مِّسِّلِّمِّاِّنِّ

▁▂▄▅▆▇█ █▇▆▅▄▂▁

فالگیری و دعانویسی فرشته

تلفن ☎   ۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹

بچه ها به این فال*گیره پیام بدید قهوه و تارو*ت انجام میده کارش عالیه همه چیو از اینده درست و دقیق میگه. 09127865938.  ولی به زنگ و تماس جواب نمیده.از واتس اپ یا تلگرام بهش پیام بدید.رایگان نیست ولی قیمتش مناسبه.

بچه ها به این فال*گیره پیام بدید قهوه و تارو*ت انجام میده کارش عالیه همه چیو از اینده درست و دقیق میگه. 09127865938.  ولی به زنگ و تماس جواب نمیده.از واتس اپ یا تلگرام بهش پیام بدید.رایگان نیست ولی قیمتش مناسبه.

پاسور هم ازدواج هم مرگ همه چیزو میگه هم کلی هم تک نیت کاری همه باهم فقط ۳۰تومان اگه دعا نیاز بودبرای بخت گشایی زبان بند عشقت بهت زنگ بزنه  با کمترین هزینه انجام میشه فقط تماس بگیرید ۰۹۰۵۹۸۰۵۲۰۱تماس بگیرید

2790
2778
2791
2779
2792