2789
عنوان

تیرویید

236 بازدید | 64 پست

سلام بچه هامن رژیمم چندماه

چندوقته قرص لووتیروکسین می خورم برای تیرویید 

اشتهام وحشتناک شده 

قبلابا۵قاشق سیربودم الان سیرنمیشم 

تیروییدمم۵بوده بایدتا اخرعمرم بخورم؟

منم تو بارداری گرفتم ۵بودم شدم ۱نیم ،با لووتیروکسین

اشتهامم کمه

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم این قرص سه ماهه میخورم ولی اشتهام اصلاتغییری نکرده.دکترمنکه بهم گفت تواین سه ماه نرمال شده واگه باردارنبودم میتونستم قرص بزارم کنار

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
منم این قرص سه ماهه میخورم ولی اشتهام اصلاتغییری نکرده.دکترمنکه بهم گفت تواین سه ماه نرمال شده واگه ...

چند بود و با قرص چند شد؟

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

من فردا میخوام برم آزمایش. تو بارداری داشتم‌ غذا زیاد نمیخورم ولی وحشتناک دارم چاق میشم. شدم ۷۵ کیلو

باورم نمیشه منه ۴۵ کیلویی الان ۷۵ کیلو شدم

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
منم این قرص سه ماهه میخورم ولی اشتهام اصلاتغییری نکرده.دکترمنکه بهم گفت تواین سه ماه نرمال شده واگه ...

حالا ک نرمال شده تیروکسین دوز چند میخوری

سیرنشده بلندمیشم  بچه هایک چیزی حس میکنم توی گلوم ک اذیت میکنه یک دکتررفتم گفت رفلاکس خاموشه&n ...

برو دکتر غدد