2777
2789
بله رفتم طباخی😁جای شماخالی همونجا خوردم که نیاز به گرم کردن دوباره نباسه چون گرم که میشه کیفیتش میا ...

نوش جان..قم زیاد میایم.برای یکی از نزدیکان که بارداره و حالش خوب نیست و متاسفانه بستری شده از شدت ویار میخوایم بپزیم..محتاج دعاتون هستیم...انشاءالله حالش بهتر بشه میایم برای زیارت قم...اگر محبت کنید ادرس بدید ممنون میشم...امروز برای سلامتی نی نی قشنگتون زیارت عاشورا میخونم.ببخشید جوابتونم دیر شد یهو تاپیک پیش رفت و مشغول پاسخ بودم      

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دشمنت شرمنده عزیزم این چه حرفیه،،بخور نوش جونت بشه گلم،،منم عصر میگیرم 

میدونم که شاید کار درستی نباشه غذاهای خاص که دسترسی بهش سخته رو با تصویر بزاریم..چون هوس ایجاد میکنه و ممکنه اذیت بکنه دیگران رو...یکی از نزدیکان ویار بد داره منم تا بحال نخریدم و نپختم اینه که مجبور شدم تاپیک عکس دار بزارم بلکه اطلاعاتی به دست بیارم.بخصوص اینکه میخوایم چند دست بگیریم و فریز کنیم تا یکدفعه از شر بوس خلاص بشیم..خلاصه اگر دلتون خواست ببخشید  

بعضی ها اون پرز هاشو میگرن من به این میگم پاک کرده بعضی هان پرز هاشو نمیگیرن من میگم پاک نکرده  ...

اها خب پرز ک هیچی نداره..من از تمیزی منظورم شستنش بود مثلا وقتی از شکم گوسفند میاد بیرون‌تمیز نیست ک باید شسته بشه دیگ.

ببین وقتی میخری یه پوست سیاهی داره. اول با قیچی تیکه تیکش کن. بعد هر تیکه رو چهار ثانیه ببر تو آب جوش و در بیار و اون پوست سیاهشو بکن. زیاد اگه تو آب جوش بمونه هم دیگه کنده نمیشه. تو آب جوش نذاری هم کنده نمیشه. 

ن گلم بخدا شوخی کردم این چه حرفیه،،،خیلی برای ویار خوبه منم میخوردم حالم بهتر میشد،،ایشالله‌ که دوست ...

ممنون ازت عزیزم..بله میگن هرچی طبیعی تر باشه بهتره.ممنون از دعای خیرتون.