2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که میگن اه اه 

پیف پیف

حتما آماده خریدن یا تمیز پاکشن نکردن

اگه تمیززز پاکشن کنن و بشورنش 

اصلا بو نمیده 

منم دوس نداشتم

ولی مادر به حدی وسواس و تمیزه 

که وقتی میپزه خیلی خوشمزه میشه

درضمن برا معده دردم خوبه

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
میگن مواد شیمیایی نداره....بخصوص برای مادر باردار که خیلی مهمه سلامت مواد غذایی

نمیدونم والا.خودت از بیرون بخری تو خونه تمیز کنی بپزی بخوری خیلی بهداشتی تره.همسر من ی بار بیرون خورده بود اصلا خوب تمیز نکرده بودن لا بلاش کثیفیاش مونده بود..😷😷ولی اینسری خرید داد مادرشوهرم درست کنه

جدا؟

بخدا یعنی اوضاع م انقدبدبودپدرشوهرم هرروزدعا میکردخدایآنجاتش بده حتی یادمه بالباس رفتم نشستم زیره دوش حموم گریه میکردم انقدبالا میاوردم شوهرم اومددستمو گرفت کشوندبااعصبانیت گفت کوفت بشه این بچه پاشوببرم بندازیمش ولی اون خانم عزیزخودش سیرابی روخیلی تمیزوخوشمزه با آبلیمو پخته بودخداخیرش بده خوردم خوب شدم❤

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................