2777
2789
عنوان

لطفاً نظر بدین

106 بازدید | 10 پست

سلام ...

بچه ها شوهر من همکار خانم زیاد داره...بعد به خاطر کار باید باهاشون تلفنی صحبت کنه...مرد و زن هم فر قی براش نداره و میگه همه دوستای منن..

مثلا قبل صحبت کاری حال احوال می‌کنه و لحنش دوستانه ست...

من اعصابم خورد میشه...خودش ی بار گفت آدم باید دوستاشو کنار خودش نگه داره و همه هم دوسش دارن تو محیط کارمون...به نظر شما این رفتار طبیعیه و من الکی بدبینم؟

مثلا همکارش خانمه کرونا گرفته،حالشو زنگ می نه می‌پرسه و این حرفا...یعنی خودمونیه باهاشون...یعنی تقریبا با همه همکاراش اینطوریه...ولی با خانمای که به کارش نزدیکترین بیشتر راحته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شوهر من زیااااد همکار خانم داره و تلفن هم زیاد مجبور بزنه یا بهش زنگ می زنن ولی باهاشون صمیمی نیس ...

بازم اگه احساس کنم فعل مفرد بکار برد یا سوال بیخود پرسید یه بار تذکر میدم قبول می کنه 

حلالم کنید و خدانگهدار   

همسر منم همکار خانم داره و تلفنی هم گاهی صحبت میکنن ولی خیلی رسمی و اداری ، بنظرم تو محیط کار صمیمت اصلا خوب نیست خودمم شاغلم با همکارای آقا کلا رسمی هستم حتی اگه اونا بخوان که راحت باشن من نمیزارم

من باشم ببینم شوهرم جنبه داره ،وذاتش خوبه ،کاریش ندارم چون دوست وهمکار واقعا بدرد ادم میخوره ولی ب ...

این تاحالا کسی ازش چیزی ندیده...زنگ میزنه حال احوال بعد راجع به کارش حرف میزنه..همکاراش هم چند ساله باهاش کار میکنن و متاهلن‌