2777
2789
عنوان

تهوع بارداری😩

407 بازدید | 38 پست

خانما چیکار میکردین تهوع تون خوب میشد یا بهتر میشد من نمیتونم اصلا به غذا که فکر کنم چ برسه ببینم و بخورم دیشب یکم دلستر سیب خوردم بهتر شدم گوشت ک میبینم حالم بهم میخوره 🥴

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎

باقلوااعلابگیر 

یه ذره گرمش کن بخور

عاااالیه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه اول راهی 

منم خیلی بد ویار بودم افتضاح از ۵ماهگی بهتر شدم لیمو تازه بخور و بو‌کن بهتر هستش بعد غذا بخور زیاد نخور کم بخور ولی وعده هات رو بیشتر کن

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

خیلی چیزها حال ادم خوب می کنه امام لعنتی ها ممنوهپعیت دارن 

من شبی یه دمیترون می خورم دکترم داده 

اما فقط تا ظهر جوابگو هستش 

ترشی حالم خوب می کنه اما سوزش معده میاره 

نی نی مامانی من فقط سالم باشی 😍😍😍

سیرابی خوردم، قرص دمیترون میخوردم تا ۱۲ هفته، منم گوشت و مرغ حالمو بد میکنه هنوزم ولی تهوع ام کمتر شده ، رب انار شیرین میخوردم، نباید معده ت خالی بمونه بدتر میشی، کم بخور وعده هاتو بیشتر کن

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

بگو دکتر قرص دمیترون بهت بده خوب میشی کشک بخور برا تهوع خوبه پیاده روی کن نه زیاد سعی کن خیلی بخوابی

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))