2789
عنوان

دلم گرفته🐨😓

85 بازدید | 9 پست

من خستم از همه واقعا استرس و حرس  کل وجودمو گرفته خوابم خوب نیست روانم سالم نیست ازدرون فرو ریختم دلم ارامش میخواد دلم یه دلخوشی میخواد خیلی تنها موندم تو دنیا هیچکسو ندارم هیچ دوستیندارم خودم خواستم البته چون ازرفیق خیری ندیدم دلم میخواد یکماه فقط یکماه برم کماه واقعا دیگه نمیکشم کل موهام ازاسترس و حرس خوردن داره میریزه هیشکی درکم نمیکنه 😣😥

اوخی😞😞😞بیخی دوست رفیق😞😞😞

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🙁😥

کلن دوست رفیق فقد خوبع هفته یکبار حالشو بپرسی بیشترسوتفاهم میشع

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
هستم ابجی خیلی زیاد حتی پیش خانوادمم که هستم تنهام جرعت ندارم یک کلام حرف بزنم یابهم بی احت امی میکن ...

از درد٦صبح خوابيدم تاچندمين پيش...اونم خواب نبودم هوشياربودم

بنظرت چرا؟ازغصه واسترس

زخم معدم داشت منو ميكشت ولي شوهرم راحت خابيده بود

تواين چندروزه همه رو شناختم فهميدم جز خودم كسيو ندارم

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
از درد٦صبح خوابيدم تاچندمين پيش...اونم خواب نبودم هوشياربودم بنظرت چرا؟ازغصه واسترس زخم معدم داشت ...

الهی عزیزم منم هیچکسوندارم انشالله که مشکلاتت حل بشه و زخم معدتم خوب بشه خیلی ناراحت شدم😔

از درد٦صبح خوابيدم تاچندمين پيش...اونم خواب نبودم هوشياربودم بنظرت چرا؟ازغصه واسترس زخم معدم داشت ...

منم همینطور الان فهمیدم فقط خودم هستم با بدبختی هام خدا هم هست شب تا صب استرس و نگرانی و گریه سر میکنم چند کیلو وزن کم کردم 

الهی عزیزم منم هیچکسوندارم انشالله که مشکلاتت حل بشه و زخم معدتم خوب بشه خیلی ناراحت شدم😔

اينارو نگفتم ك ناراحتت كنم من ب قدري سختي كشيدم ك حتي نميتوني تصورشوبكني

اينارو گفتم ك قدر تن سالمتو بدوني

اگراينجوري كم حرف باش توجمع

من ب اين رسيدم ك اول خودت خودتو دوس داشته باشو ب خودت احترام بذار

تابقيه هم بهت احترام بذارن

منم همینطور الان فهمیدم فقط خودم هستم با بدبختی هام خدا هم هست شب تا صب استرس و نگرانی و گریه سر میک ...

زندگي خيلي ترسناك وعجيبِ

يه سري چيزا دونستنش اذيتم ميكنه

كاش دورو وريامو نشناخته بودمو توهمون بيخبري زندگي مو ميكردم