2777
2789
عنوان

تاریخ زایمان

80 بازدید | 13 پست

خانما

دکتر تاریخ زایمان طبیعی منو زده ۵ ابان 

شما ها که زایمان طبیعی داشتین دقیقا همون روز شد یا عقب جلو شد چند روز؟

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))
عقب جلو میشه قطعا

در حد چند روز یه هفته زودتر زایمان کنم ممکنه؟

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه میدونن طبیعی بسته به نظر کوچولو هستش هرموقع عشقش کشید میاد 

برا یکی دیر تر میشه برا یکی زود تر

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
همه میدونن طبیعی بسته به نظر کوچولو هستش هرموقع عشقش کشید میاد  برا یکی دیر تر میشه برا یکی زو ...

☹️اهوم

من که هنوز زایمان نکردم ولی تو دورو بری هو خیلی ها زودتر زایمان کردن خیلی ها دیرتر در حد یکی دو هف ...

☹️مرسی

به من گفته بودن ۲۱ فروردین به زور ۲۲ شد فکر کنم تا آخره فروردینم موندنی بود اگه دست کاری نکرده بودن

وای نه خیلی بده دورتر به دنیا بیاد من دوس دارم زودتر بشه😭

اسم نی نیت نباته

دوس دارم باشه ولی اقام نبات دوس نداره☹️

تاریخ زایمان براساس تاریخ اولین روز آخرین پریودیم 11 مهره، اما دکترم گفت احتمالا 20 الی 24 شهریور سز ...

اینجوری باشه که خوبه😀