2777
2789
عنوان

شوهر بددهن

181 بازدید | 12 پست

سلام دوستان بااین شوهر چیکار باید کرد

بچه دوساله رو میخواد تنهایی سوار موتور کنه و باد هم که خیلی میوزه من جلوشو گرفتم گفتم نبر بچه مریض میشه و همچنین برادر شوهرم ده روز پیش با موتور خورده بود زمین و یه هفته خوابید ازاین میترسم

ولی شوهرم به من بددهنی میکنه و هرچی از دهنش دربیاد به من میگه   به نظرتون من چیکار کنم باهاش دیگه تحمل ندارم 

به قرآن افسردگی گرفتم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا از بددهنیه شوهرت فاکتور بگیریم چرا اجازه نمیدی؟ الان که تابستونه. باد سرد نمیاد که بگی سرما میخوره. باد گرم هم برا بچه ضرر نداره. پسر من که عاشقه اینه با باباش بره بیرون اونم حتما با موتور نه ماشین. تقریبا 3 سالشه و از بهار که هوا خوب شده می فرستم با شوهرم بره بیرون.

حالا از بددهنیه شوهرت فاکتور بگیریم چرا اجازه نمیدی؟ الان که تابستونه. باد سرد نمیاد که بگی سرما میخ ...

ما تواردبیلیم و هواشم که معروفه همش سرد  الانم بادسرد میوزه و باموتورم که نمیشه رفت چون بتد بیشتر میخوره بهش   درضمن میترسم بیفتن بچم چیزیش شه آخه همونطور که گفتم برادر شوهرم ده روز پیش افتاد یه هفته نتونست راه بره

ما تواردبیلیم و هواشم که معروفه همش سرد  الانم بادسرد میوزه و باموتورم که نمیشه رفت چون بتد بیش ...

ما دقیقا برعکس شما هستیم. خوزستان اکثرا گرمه. به نظرم لباس گرم تنش کن و بفرستش بیرون. دور از جون اگه به اتفاق باشه تو خونه هم میتونه بیوفته. نگرانیتو درک می کنم. پسر من از پله که بالا پایین میره قلبم میریزه ولی نشون نمیدم که ترسو بار نیاد. چون یه بار از پله ها افتاده خاطره بد دارم. بعدم هر روز صبح و عصر براش دعا بخون. قلبت آروم می گیره. این دعا مخصوص مادرای نگرانه. 

اللهم اجعله فی درعک الحصینته التی تجعل فیها من ترید 

ما دقیقا برعکس شما هستیم. خوزستان اکثرا گرمه. به نظرم لباس گرم تنش کن و بفرستش بیرون. دور از جون اگه ...

فدات شم عزیز   ولی شوهرم دیگه قهر کرد رفت بیرون  شانس منه خودش بددهنی میکنه خودشم میزنه بیرون😔