2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان صفحه ۴۰ قران در صفحه ۵۷ تاپیک  @gh73     @mahimahi73     @ma ...

سلام گلم 🌹 خوندم مهربون

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
عزیزم 😂😂😂😂😘😘

❤😍😆

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
دوستان عزیزم سلام  صفحه ی چهلم قرآن کریم 😍  تفسیر آیات قرآن :  htt ...

سلام، منم این صفحه رو خوندم خانومی ، الهی که از همگی قبول باشه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

سلام آبجی مستانه جان قبول باشه از شما خداوند اجرت بده به حق امام حسین (ع) حاجت روا بشین 

منم صفحه 39--40 رو خوندم انشاءالله  خدا قبول کنه ...خواهرگلم مارو هم دعا کنید که از کرونا به دور باشیم ...برای سلامتی همه بیماران کرونایی هم دعاکنید عزیزم....التماس دعا...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
شما هم انشالله خیر دنیا و اخرت ببینید😍 قبول باشه 😍

ممنونم عزیزم همچنین 🌷🌷🌷

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
عزیزان صفحه ۴۰ قران در صفحه ۵۷ تاپیک  @سواره     @ییلدیز۷۷     @درم ...

سلام مستانه جان منم قبلا تاصفحه ۴۰ خونده بودم امروز باز صفحه ۳۹ و۴۰ خوندم 

ممنونم ازت گلم ک باعث کارخیرهستی 🌷🌷🌷

ان شاءالله خیردنیا وآخرت ببینی وتاختم قرآن پیش بریم 🌺🌺🌺

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
دوستان صفحه ۴۰ قران در صفحه ۵۷ تاپیک  @gh73     @mahimahi73     @ma ...

🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
          اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

سلام دوستای عزیزم 💛💛💛💛💛 خوبین؟ 

ممنونم از محبت هاتون و همراهیتون 💛 در پناه خدا و قرآن باشین همیشه 😍 

تفسیر این صفحه 💛

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/467/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 249 تا 252 سوره ي بقره (صفحه ي 41)/

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دوستان صفحه ۴۱ قرآن در صفحه ۵۹ تاپیک 🌻🌻

@سواره  

@gh73  

@مائده6525221  

@آناعشق  

@mahimahi73  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دوستان صفحه ۴۱ قرآن در صفحه ۵۹ تاپیک 🌻🌻

@لیموی  

@mahpishoni73  

@دخترک_موفرفرری  

@zi21  

@درمسیرخدا