2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
دوستای گل صفحه ۳۸ قرآن در صفحه ۵۵ تاپیک  @gh73     @mahimahi73     ...

ممنون عزیز❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم صفحه ۳۸ قران در صفحه ۵۵ تاپیک  @سواره     @fateme__banoo     ...

سلام آبجی گلم قبول باشه عزیزم منم صفحه 38قران رو خوندم الهی حاجت روا بشین..الهی امین...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
منونم😘😘

خواهش میکنم عزیزم 😍 قبول باشه گلم 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
خیلی ممنونم عزیزم ، منم خوندم     از همگی قبول باشه ، التماس دعا

قبول باشه عزیزم 

محتاجیم به دعا .حتما دعاتون میکنم 😍😍😍😍😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم  ممنونم ازتون عزیزم ⚘⚘ خداوند شمارو حفظ کنه

قبول باشه عزیزم 

ممنونم 

انشالله خدا حافظ و یاور شما در دنیا و آخرت باشه 😍😍

مستانه عزیز 😍😍خیلی ممنون ازتون خواهش میکنم هر روز منو هم به یک صفحه قرآن خوندن دعوت کنید خیلی خوشح ...

عزیز دلم به روی چشم ، حتما گلم 

ما هم خوشحالیم از همراهی شما 😍😍 

انشالله خدا خیر دنیا و اخرت رو هم به شما هم به دوستان عزیز داخل تاپیک بده😍

انشالله حاجت روا شی مهربون😘😘

انشالله شما هم همبنطور عزیز دلم 😍

خوندم عزیزم 💕 انشاالله حاجتت روا گلم 🌹 

قبول باشه عزیرم 😍😍😍 شما هم همینطور به امید خدا💛

ممنونم عزیزم.خوندم ⚘⚘ ان شاءالله خیرببینی🌻🌻

شما هم انشالله خیر دنیا و اخرت ببینید😍 قبول باشه 😍

ممنون حاجت روا باشی گلم

ممنونم عزیرم شماهم همچنین به امید خدا😍😍😍😍

سلام آبجی گلم قبول باشه عزیزم منم صفحه 38قران رو خوندم الهی حاجت روا بشین..الهی امین...

سلام عریرم 

قبول باشه 😍😍😍 

خیر دنیا و اخرت ببینین انشالله 😍😍