2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
منم لایک کنید ک بخونم هرروز ممنون میشم🌹🌹

عزیز صفحه بیست و هفتم قرآن

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم صفحه بیست و هفتم 😍   @مامان_بچه_هام    

ممنون عشقم برا سلامتی شما 5تا صلوات میفرستم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام دوستان از همگی قبول باشه و حاجت روا باشید من هم امشب این تاپیک را دیدم ص ۲۴ را خوندم خدا بخواهد ...

عزیز صفحه بیست و هفتم قران 😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

عزیزان صفحه بیست و هفتم قرآن ( ببخشید دوستان من دیشب فراموش کرده بودم شما رو تگ کنم)

@gisoo1377    

@farry68    

@sar_be_hava    

@nasim238232

سلام منم میتونم باشم؟

عزیز صفحه بیست و هفتم قرآن  😍

عزیزان صفحه ی بیست و هفتم قرآن 😍  @gh73     @دخترک_موفرفرری     @ ...

سلام آبجی مستانه خوبین قبول باشه منم صفحه 27رو خوندم ....✋✋✋✋

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
عزیزان صفحه بیست و هفتم قرآن 😍  @ملکه__یخی     @malake_yazdahom     ...

سلام گلم ممنونم💖

شرمندم نمیتونم شرکت کنم شاید نرسم بخونم مدیون میشم🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
عزیزان صفحه ی بیست و هفتم قرآن 😍  @gh73     @دخترک_موفرفرری     @ ...

سلام. منم خوندم عزیزم ، خدا خیرتون بده و در پناه قرآن باشید ، التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت