2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
دوستان صفحه ی بیستم قرآن در صفحه ۳۴ تاپیک 😍  @malake_yazdahom     @elahemilany9 ...

سلام مستانه جان ...شرمنده گلم این همه صدام کردی نیومدم  ببخشید..چندین روز پشت سرهم درگیر دکتربودم اصلا وقت نکردم بیام قران بخونم

اگه قبول هست. ازصفحه 11. تا. 21 الان خوندم 

دلم نمیاد این تاپیک رو ول کنم ..

ان شاءالله خدا خیرت بده .ثوابش ازاولم نیتم برای پدرم بود ...ان شاءالله دعای خیر پدرمومنم بدرقه راهت . 

امیدوارم زیر سایه امام زمان باشی 

دعات میکنم بخاطر کار خیرت   

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام علیکم عزیزان این تاپیک  من رو ببخشید اگر کاهل هستم ونمیخونم بعضا انشاءالله بپذیرید هرچند ...

سلام عزیزم  قربان شما 💙💞

ممنونم از حضور گرمتون ، انشالله حاجت روا باشین 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام مستانه جان و بقیه بزرگواران🌷🌷 خوانده شد.              &n ...

سلام عزیزم قبول باشه 

حاجت روا باشین انشالله💙💙💙

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام مستانه جان ...شرمنده گلم این همه صدام کردی نیومدم  ببخشید..چندین روز پشت سرهم درگیر دکتربو ...

سلام عزیزم 

قربان شما کاری نکردم که 

انشالله بهترین الان؟ 

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارتون رو، 💙💞🌺

حاجت روا باشین انشالله

دوستای عزیز سلاااااااااام 💙💞 

صفحه ی بیست و دوم قرآن 

لینک تفسیر 💙: 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/448/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 142 تا 145 سوره ي بقره (صفحه ي 22)/

دوستان صفحه بیست و دوم 💞 در صفحه سی و هفتم 

@سواره  

@جوجههههه  

@malake_yazdahom  

@آناعشق  

@دخترک_موفرفرری  

دوستان صفحه بیست و دوم 💞 در صفحه سی و هفتم 

@gh73  

@mahpishoni73  

@ملکه__یخی  

@mahimahi73  

@rahaa98  

دوستان صفحه بیست و دوم 💞 در صفحه سی و هفتم  @gh73     @mahpishoni73   ...

سلامممم ممنون خوندم😀❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

دوستان صفحه بیست و دو قرآن  💞 در صفحه سی و هفت تاپیک 💙 

@chefmahi  

@انگلیسی_خطیر  

@elahemilany98  

@مائده6525221  

@درمسیرخدا  

دوستان صفحه بیست و دو قرآن  💞 در صفحه سی و هفت تاپیک 💙 

@chefmahi  

@انگلیسی_خطیر  

@elahemilany98  

@مائده6525221  

@درمسیرخدا  

سلامممم ممنون خوندم😀❤

سلام قشنگم💙💙💙 قبول باشه عزیزم 💞

دوستان صفحه بیست و دوم 💞 در صفحه سی و هفتم  @سواره     @جوجههههه     ...

سلام مهربون ♥️ 

الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 

خوندم عزیزم 💕 😘 💕 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
سلام قشنگم💙💙💙 قبول باشه عزیزم 💞

ممنونم مهربون 😊❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤