2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖🌹 اَللّهُمَّ صَلِّ عَل ...

سلام ممنونم محبت کردید عزیزم🤗🤗🤗🤗 انشالله خیر ببینین 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان صفحه بیستم 😍 @mahpishoni73     @mahimahi73     @آناعشق   & ...

سلام علیکم عزیزان این تاپیک 

من رو ببخشید اگر کاهل هستم ونمیخونم بعضا انشاءالله بپذیرید هرچند درتوانم بود درطول روز بخونم ثوابش هدیه برای شما و مدیر عزیزمون انشاءالله عذر من رو مدیر عزیز بپذیرید 

دوستان صفحه ی بیستم قرآن در صفحه ۳۴ تاپیک 😍  @malake_yazdahom     @elahemilany9 ...

سلام مستانه جان و بقیه بزرگواران🌷🌷

خوانده شد. 

الهی

هر انچه

در دل آرزویش را دارید

بی بهانه اي از آن شـما شود🤲📿

دوستان صفحه بیست و یکم قرآن 

دوستان لینک تفسیر 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/447/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 135 تا 141 سوره ي بقره (صفحه ي 21)/

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دوستان صفحه بیست و یکم 😍 

@مامان_بچه_هام  

@سواره  

@جوجههههه  

@malake_yazdahom  

@mahimahi73  

دوستان صفحه بیست و یکم 

@gh73  

@دخترک_موفرفرری  

@آناعشق  

@chefmahi  

@انگلیسی_خطیر  

دوستان صفحه بیست و یکم  @gh73     @دخترک_موفرفرری     @آناعشق &nbs ...

ممنون عزیزم😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
دوستان صفحه بیست و یکم  @gh73     @دخترک_موفرفرری     @آناعشق &nbs ...

سلام گلم 🌹 

الهی که زندگیت غرق در خوشبختی بشه🌹انشاالله هر چی از خدا میخای بهت بده💚💚

خوندم عزیزم 💕 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
سلام گلم 🌹  الهی که زندگیت غرق در خوشبختی بشه🌹انشاالله هر چی از خدا میخای بهت بده💚💚 خوندم ...

سلام عزیزم ممنونم گلم 💙💙💙 الهی شمام هر چی میخوای خدا بهت بده 💞 قبول باشه 

سلام عزیزم ممنونم گلم 💙💙💙 الهی شمام هر چی میخوای خدا بهت بده 💞 قبول باشه 

😘 😍 ❤️ 💕 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖