2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15501 بازدید | 2811 پست

@غزل82  

@ساناز2222  

@درمسیرخدا  

عزیزان صفحه ی دوازده قرآن در صفحه ی بیست و سه تاپیک موجوده😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام سلام دوستای گل 😘  صفحه ی دوازدهم قرآن کریم رو باهم میخونیم  عزیزان ت ...

سلام مستانه جان آبجی گلم ..ممنون که تگ کردید مارو خدابهتون اجر بدهد خیر دنیا وا خرت ببینی...

منم امروز صفحه 12 قران گذاشتید خوندم خدا قبول کند انشاءالله ........یاعلی ✋✋✋✋✋✋✋

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مستانه جان آبجی گلم ..ممنون که تگ کردید مارو خدابهتون اجر بدهد خیر دنیا وا خرت ببینی... منم ام ...

سلام عزیز دلم کاری نکردم انشالله شماهم خیر و خوشی و لحظات عالی معنوی ببینین در زندگی 😍😍😍 در پناه خدا 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

@horaan عزیز صفحه ی دوازدهم قرآن در صفحه ی بیست و سه تاپیک هست 😍

@chefmahi  

@malake_yazdahom  

عزیزان صفحه ی دوازدهم قرآن در صفحه ی بیست و سه تاپیک هست 😍

سلام عزیز دلم خدا خیرت بده.. خیلی منتظرت بودم.. پیدا نبودی چرا.. ممنونم ک بهم خبر دادی.. ببخشید میشه ...

خانومی صفحه ی دوازدهم قرآن در صفحه ی بیست و سه تاپیک هست 😍

@zi21  

@1321  

@1273  

دوستای عزیز صفحه دوازده قرآن در صفحه ی بیست و سوم تاپیک هست 😍

@مارال1366  

@mahpishoni73  

دوستای عزیز صفحه ی دوازدهم قرآن در صفحه ی بیست و سه تاپیک هست 😍

@جوجههههه     @گلبهاری_پروانه     @ترنم_ترنم     @elahemilany ...

خوندم عزیزم 💕 انشاالله حاجتت روا گلم 🌹 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
@دخترک_موفرفرری     @sar_be_hava     @مائده6525221     دوستان ...

🙏❤😍🌷🌸💚خوانده شد، حاجتت روا عزیزم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خوندم عزیزم، قبول باشه، حاجت روا بشی، خیلی ممنونم از شما   

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

سلام دوستای عزیز مرسی که همراهی میکنین تاپیک خودتون رو 😍 

امروز هم با لطف و نگاه پر مهر خدا صفحه ی سیزدهم قرآن رو میخونیم 

تفسیر آیات در این لینک موجوده😘 

https://iqna.ir/fa/news/3636223/تفسیرآیات84-88سوره-بقره

خوانده شد،ممنونم عزیزم، خدا خیرت بده الهی💚❤🌸🤲

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)