مستانه۶۹ مدیر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 11031 عنوان 😇 قرآن کریم 😇 | مشاهده متن کامل بحث + 15500 بازدید | 2811 پست دوستانی که دوس دارین باهم ختم قرآن کنیم انشالله بیایم از روزی یک صفحه شروع کنیم 💛 امروز صفحه ی اول ،اگر میدونین دوستانی هم دارین که قرآن میخونن و دوس دارن تگشون کنین 😍 چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ **** 1399/06/11 | 12:45 66 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_بچه_هام عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 14471 خوندم ممنون السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
mahimahi73 عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 3609 دوستای گل صفحه ی یازدهم قرآن در صفحه ی بیست و سه تاپیک موجوده😘 یه تاپیک زدیم برای کلام معصوم ... 🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
ملکه__یخی عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 6969 دوستای گل صفحه ی یازدهم قرآن در صفحه ی بیست و سه تاپیک موجوده😘 یه تاپیک زدیم برای کلام معصوم ... ممنون گلم اجرت با خدا♥️🌻🍃 ۷ساله در انتظارم مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
انگلیسی_خطیر عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 1406 دوستای گل صفحه ی یازدهم قرآن در صفحه ی بیست و سه تاپیک موجوده😘 یه تاپیک زدیم برای کلام معصوم ... سلام عزیزم🌷🌷متشکرم💖💖
آناعشق عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 19484 دوستای گل صفحه ی یازدهم قرآن در صفحه ی بیست و سه تاپیک موجوده😘 یه تاپیک زدیم برای کلام معصوم ... سلام گلم 🌹 انشاالله حاجتتون روا بشه 🌺 خیر ببینی گلم 🌻 خوندم 💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
سواره عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 4957 دوستای گل صفحه ی یازدهم قرآن در صفحه ی بیست و سه تاپیک موجوده😘 یه تاپیک زدیم برای کلام معصوم ... سلام مستانه جون صبحتون بخیر عالی منم امروز صفحه 11 .قران رو سه شنبه خوندم انشاءالله که خدا قبول کند اجرتون با امام زمان( عج )که همه رو تگ میکنید تا فراموش نکنیم این تاپیک زیبا ومعنوی را درامان خدا باشید .....یاعلی..✋✋✋✋ السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید. لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
مستانه۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 11031 سلام سلام دوستای گل 😘 صفحه ی دوازدهم قرآن کریم رو باهم میخونیم عزیزان تفسیر آیات قرآن http://zaeim.parsiblog.com/Posts/438/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 77 تا 83 سوره ي بقره (صفحه ي 12)/ چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
۱۴۴عصر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 9063 سلام سلام دوستای گل 😘 صفحه ی دوازدهم قرآن کریم رو باهم میخونیم عزیزان ت ... سلام عزیزم میشه هروقت تونستی منم تک کنی خدا بهت اجر بده تو دوتا دنیا اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
سدنا۳۳ عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 11200 منم تگ کن عزیزم 🌹🌹لطفا اون صفحه را هم بزار که بخونیم عکس مثل سوره حمد فقط خدا ❤️❤️❤️
مستانه۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 11031 سلام عزیزم میشه هروقت تونستی منم تک کنی خدا بهت اجر بده تو دوتا دنیا سلام عزیزمم خوش اومدین به جمع ما😍😍😍 ممنونم به شما هم همینطور حتما تگتون میکنم انشالله😘 چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
مستانه۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 11031 منم تگ کن عزیزم 🌹🌹لطفا اون صفحه را هم بزار که بخونیم عکس مثل سوره حمد چشم عزیزم حتما انشالله خوش اومدین به جمع ما 😍😍😍 چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
۱۴۴عصر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 9063 سلام عزیزمم خوش اومدین به جمع ما😍😍😍 ممنونم به شما هم همینطور حتما تگتون میکنم انشال ... شما خیلی خیلی خوب هستین الهیی همیشه زندگیتون پرخیر برکت باشه😘😘 اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
مستانه۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 11031 شما خیلی خیلی خوب هستین الهیی همیشه زندگیتون پرخیر برکت باشه😘😘 عزیزم شما لطف دارین 😍 مرسی از محبتتون ، زندگی شما و همه دوستان هم انشالله پر از ارامش و لحظات خوب معنوی باشه 😘😘 چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****