2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15500 بازدید | 2811 پست
دوستای گل صفحه ی یازدهم قرآن در صفحه ی بیست و سه تاپیک موجوده😘  یه تاپیک زدیم برای کلام معصوم ...

🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گل صفحه ی یازدهم قرآن در صفحه ی بیست و سه تاپیک موجوده😘  یه تاپیک زدیم برای کلام معصوم ...

ممنون گلم اجرت با خدا♥️🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

سلام گلم 🌹 انشاالله حاجتتون روا بشه 🌺 

خیر ببینی گلم 🌻 

خوندم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

سلام مستانه جون صبحتون بخیر عالی 

منم امروز صفحه 11 .قران رو سه شنبه خوندم انشاءالله 

که خدا قبول کند اجرتون با امام زمان( عج )که همه رو تگ میکنید تا فراموش نکنیم این تاپیک زیبا ومعنوی را درامان خدا باشید .....یاعلی..✋✋✋✋

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

سلام سلام دوستای گل 😘 

صفحه ی دوازدهم قرآن کریم رو باهم میخونیم 

عزیزان تفسیر آیات قرآن 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/438/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 77 تا 83 سوره ي بقره (صفحه ي 12)/

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام سلام دوستای گل 😘  صفحه ی دوازدهم قرآن کریم رو باهم میخونیم  عزیزان ت ...

سلام عزیزم 

میشه هروقت تونستی منم تک کنی خدا بهت اجر بده تو دوتا دنیا

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
سلام عزیزم  میشه هروقت تونستی منم تک کنی خدا بهت اجر بده تو دوتا دنیا

سلام عزیزمم خوش اومدین به جمع ما😍😍😍 

ممنونم به شما هم همینطور 

حتما تگتون میکنم انشالله😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
منم تگ کن عزیزم 🌹🌹لطفا اون صفحه را هم بزار که بخونیم عکس مثل سوره حمد

چشم عزیزم حتما انشالله 

خوش اومدین به جمع ما 😍😍😍

سلام عزیزمم خوش اومدین به جمع ما😍😍😍  ممنونم به شما هم همینطور  حتما تگتون میکنم انشال ...

شما خیلی خیلی خوب هستین الهیی همیشه زندگیتون پرخیر برکت باشه😘😘

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
شما خیلی خیلی خوب هستین الهیی همیشه زندگیتون پرخیر برکت باشه😘😘

عزیزم شما لطف دارین 😍 مرسی از محبتتون ، 

زندگی شما و همه دوستان هم انشالله پر از ارامش و لحظات خوب معنوی باشه 😘😘