2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15500 بازدید | 2811 پست

دوستای عزیز سلامممم 💜💜

صفحه نهم قرآن 

دوستان هر کاری میکنم عکس روی صفحه نمیاد نمیدونم چرا 

این لینکو میذارم روش بزنین میاد صفحه نه براتون 

ببخشید نمیدونم مشکل از گوشیه یا سایت 

http://mobyan.ir/Paik/BQuran.aspx?P&Tasvir=4&Rasm=5&Font=1&FontSize=15&IsTrans=1&Ghari=46&Gooya=0&Translate=62&Page=9&Joze=0&Soore=0&Hezb=0&Edam=0

و تفسیر این صفحه 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/435/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 58 تا 61 سوره ي بقره (صفحه ي 9)/

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ددوستان صفحه ی نهم قرآن .💙

@سواره  

@جوجهههه  

@sar_be_hava  ‍ 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

@mahpishoni73  

@rahaa98  

@مارال1366  

@آناعشق  

@گلبهاری_پروانه  

دوستای عزیز صفحه ی نهم قرآن 💗

ددوستان صفحه ی نهم قرآن .💙 @سواره     @جوجهههه     @sar_be_hava   ...

سلام مستانه جان خوبید قبول باشه عزیزم 

منم صفحه 9رو خوندم ....اجرتون با امام حسین علیه السلام باشد انشاءالله......

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام مستانه جان خوبید قبول باشه عزیزم  منم صفحه 9رو خوندم ....اجرتون با امام حسین علیه السلام ...

سلام عزیزم قبول باشه 

نگاه و مهر امام حسین در زندگیتون باشه انشالله 

در پناه قرآن باشین ❤

سلام عزیزم قبول باشه  نگاه و مهر امام حسین در زندگیتون باشه انشالله  در پناه قرآن باشین ...

مرسی قربونت بشم آبجی 🌹🌹🌹🌹😙

الهی شماهم با ثوابی که میکنید خیر این دنیا واخرت نصیبتون بشه.....انشاءالله...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
@mahpishoni73     @rahaa98     @مارال1366     @آناعشق   ...

سلام گلم 🌹 

ممنونم مهربونم 😍 

خوندم عزیزم 💕 خیر ببینی عزیزم 💕 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
عزیر خیلی پیشنهاد  خوبی بود اما اگر موافقین بیایم یه تاپیک جداگانه در مورد احادینیم و بصورت موض ...

اره گلم من خیلی موافقم دوستان رو تگ کن بشیم ۵ نفرهم کافیه ؛ یه تایپیک بزن و تگمون کن 😙😍

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)

سلام دوستای عزیززززز 

مرسی از همراهیتون 

این تاپیک با نگاه خدا و همراهی شما عزیزان میچرخه و پر رونق میشه . 

دوستان لینک تفسیر این آیات *** 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/436/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 62 تا 69 سوره ي بقره (صفحه ي 10)/

@gh73  

@mahimahi73  

@سواره  

@جوجههههه  

@sar_be_hava  

دوستای عزیز صفحه ی دهم قرآن . ***