2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
منم هستم منم تگ کن

دوستان صفحه ۱۱۲ قرآن در صفحه ۱۱۰ تاپیک 

@sajedeh_m  

@h_sadat  

@banoysorkh  

@همخونه_بهار  

@خوبها  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام عزیزم خوبی؟ شبت بخیر ، ممنونم گلم که هر بار منو تگ می‌کنی ، خدا خیرت بده به خاطر تاپیک عالیت گل ...

سلام عزیز دلم خوبین؟ خواهش میکتم ممنونم گلم کاری نمیکتم که 💙 

خب از امشب همین صفحه شروع کنین مهم نیست که پشت سر هم باشه مهم اینکه روال خوندن قرآن ترک نشه عزیز دلم 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز دلم خوبین؟ خواهش میکتم ممنونم گلم کاری نمیکتم که 💙  خب از امشب همین صفحه شروع کنین ...

چشم عزیزم الان میخونم ، ولی صفحه های قبل که نتونستم بخونم فکر نکنم بتونم بخونم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
اگر عزیز خودت میزاری تو اینجا منم هر روز تک کن🙂🙂🙂💚

دوستان صفحه ۱۱۲ قرآن کریم در صفحه ۱۱۰ تاپیک 

@دخترک_موفرفرری  

@zi21  

@rahaa98  

@انگلیسی_خطیر  

@درمسیرخدا  

چشم عزیزم الان میخونم ، ولی صفحه های قبل که نتونستم بخونم فکر نکنم بتونم بخونم 

اره از همین امشب یک صفحه یک صفحه همراه ما باشین 💙💙 عزیزم وجود شما دوستان باعث دلگرمی و ادامه ی این تاپیک هست 

که به امید خدا بتونیم گامی در جهت رضای خدا و افزایش معنویت خودمون برداریم 

سلام عزیزم من هستم . @17yazeynab   توام بیا عزیزم

دوستان صفحه ۱۱۲ قرآن کریم در صفحه ۱۱۰ تاپیک 

@zi21  

@1273  

اره از همین امشب یک صفحه یک صفحه همراه ما باشین 💙💙 عزیزم وجود شما دوستان باعث دلگرمی و ادامه ی این ...

چشم خواهری ، خیلی ممنونم که همیشه دعوتم کردید 

امیدوارم بتونم با شما همراه باشم در ادامه و مایه افتخار برامه❤️ 

از شما خوبان التماس دعا دارم عزیزم 🙏🌷

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

سلام دوستان صفحه ۱۱۳ قرآن کریم 💛💛💛 

https://olgoirani.com/content/887/تفسیر-صفحه-113-قرآن-کریم-تفسیر-نور-تصویر

دوستان صفحه ۱۱۳ قرآن کریم در صفحه ۱۱۰ تاپیک 

@mahimahi73  

@gisoo1377  

@ییلدیز۷۷  

@بمونیم 

@خورشیدنورانی 

دوستان صفحه ۱۱۲ قرآن https://olgoirani.com/content/885/تفسیر-صفحه-112-قرآن-کریم-تفسیر-نور-تصویر

سلام خواهرم سال نوتون مبارک باشه منم صفحه 112روخوندم قبول باشه ازهمگی .....التماس دعا...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام دوستان صفحه ۱۱۳ قرآن کریم 💛💛💛  https://olgoirani.com/content/887/تفسیر-صفحه-113-قرآن- ...

سلام ✋صفحه 113خونده شد..🌹🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

دوستان صفحه ۱۱۳ قرآن در صفحه ۱۱۰ تاپیک 

@مائده6525221  

@sar_be_hava  

@malake_yazdahom  

@fateme__banoo  

@شیرررین۶۹  

خیلی ممنونم عزیزم اجرتون با آقا سیدالشهدا 😘😘😘

@parniya09800  

@انگلیسی_خطیر  

@درمسیرخدا  

@chefmahi  

@rahaa98  

منم هستم منم تگ کن

@دخترک_موفرفرری  

@zi21  

@mahpishoni73  

اگر عزیز خودت میزاری تو اینجا منم هر روز تک کن🙂🙂🙂💚

@elahemilany98  

@mahimahi73  

@1321