2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
دوستای عزیز سلام صفحه ۹۶ قرآن کریم 💖💞  https://olgoirani.com/content/861/تفسیر-صفحه-96-قرآن ...

سلام گلم. صفحه 96 هم خونده شد الهی خیر ببینی 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم ص۹۶ قرائت شد درپناه قرآن سلامت باشین🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
دوستان صفحه ۹۶ قرآن در صفحه ۱۰۰ تاپیک  @hana45     @1321     @1273 ...

سلام مستانه جان شما که قران خونی نظرت درباره این موضوع چیه؟ ممنون میشم

من ماه پیش مشکلی برام پیش اومد و توبه کردم از گناهی و ختم قران هدیه به حضرت زهرا شرکت کردم برام سوره توبه افتاد.
این ماه ادامه همون توبه باز اومدم ختم قران حضرت زهرا شرکت کردم این بارم برام سوره توبه افتاد جز یازده.
میخوام بدونم این معنیش چیه؟ یعنی توبه منو قبول کرده گناهمو خدا بخشیده یا توبه من قبول نشده باز استغفار باید کنم؟ من پای توبه ام توی این یک ماه بودم.

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
سلام مستانه جان شما که قران خونی نظرت درباره این موضوع چیه؟ ممنون میشم من ماه پیش مشکلی برام پیش او ...

سلام فاطمه خانم گل خوبین ؟ انشالله که حتما خدا قبول کرده ولی من چون تخصص دینی ندارم نمیدونم دقیقشو دوست گلم 

از خانم @بانوی_بی_نشان  عزیز برای پاسخگویی دعوت میکنیم 😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
اگر عزیز خودت میزاری تو اینجا منم هر روز تک کن🙂🙂🙂💚

دوستای عزیز سلام 😇😇😇😇 

امروز امتحانام تموم شد 🙂 شرمندتونم بابت تاخیر 🙂 

صفحه ی ۹۷ قرآن کریم 

https://olgoirani.com/content/862/تفسیر-صفحه-97-قرآن-کریم-تفسیر-نور-تصویر

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
منم لایک کنید ک بخونم هرروز ممنون میشم🌹🌹

دوستان صفحه ۹۷ قرآن کریم در صفحه ۱۰۱ تاپیک 

💙 

@سواره  

@مائده6525221  

@بمونیم 

@خورشیدنورانی

@malake_yazdahom  

دوستان صفحه ۹۷ قرآن کریم در صفحه ۱۰۱ تاپیک  💙  @سواره     @مائده6525221 ...

سلام عزیز دلم ، چقدر دلم برات تنگ شده بود 

من خیلی صفحه ها عقب موندم ، ان شاالله بتونم بخونم و خودم رو برسونم به شما 

ممنونم که همیشه صدام کردین عزیزم 😘

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
منم هستم منم تگ کن

دوستان صفحه ۹۷ قران کریم در صفحه ۱۰۱ تاپیک 

@لیموی  

@مامان_بچه_هام  

@sar_be_hava  

@mahimahi73  

@شیرررین۶۹  

سلام عزیز دلم ، چقدر دلم برات تنگ شده بود  من خیلی صفحه ها عقب موندم ، ان شاالله بتونم بخونم و ...

سلام عزیز دلم 💙💙💙 خوبین؟ کم سعادت بودم عزیزم 

درگیر امتحانا ، 

دلم تنگ شده بود برا شما و همه دوستان 🌷🌷 مرسی که هستیت عزیزم 🤗🤗🤗🤗

امروز و خوندم اگه بعدا فراموش نکنم منم هستم

دوستان صفحه ۹۷ قران در صفحه ۱۰۱ تاپیک 

@fateme__banoo  

@banoysorkh  

@خوبها  

@45hana  

@نی_نی_یار_دوستت_دارم  

خوندم.  التماس دعا

@درمسیرخدا  

@chefmahi  

@gisoo1377  

@elahemilany98  

@دخترک_موفرفرری  

ممنونم از لطف بی پایانت 😘 حاجت راوییتون رو ببینم 💓💓

@rahaa98  

@انگلیسی_خطیر  

@zi21  

@sajedeh_m  

@برگپاییزی