2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست

دوستان صفحه ۶۹ قرآن کریم در صفحه۸۲ 

@rahaa98  

@انگلیسی_خطیر  

@همخونه_بهار  

@خوبها  

@banoysorkh  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دوستان صفحه ۶۹ قرآن در صفحه ۸۲ تاپیک 

@سواره  

@مامان_بچه_هام  

@elahemilany98  

@chefmahi  

@درمسیرخدا  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوستان صفحه ۶۹ قرآن در صفحه ۸۲ تاپیک  @سواره     ...

سلام عزیزم ممنون حاجت روا باشید ❤️🌿🌹🌿🙏🙏🙏🙏🙏🙏

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

دوستان صفحه ۶۹ قرآن در صفحه ۸۲ 

@fateme_banoo  

@gisoo1377  

@gh73  

@mahpishoni73

سلام منم صفحه 68-69رو خوندم انشاءالله خدا قبول کنه.  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
مرسی قشنگم  میشه برای سلامتی بابام دعاکنی؟خیلی نگرانم دعل کن خوب شه 😭

سلام عزیزم چشم حتما دعا میکنم انشالله عملشون به خوبی پیش بره و سلامتی کاملشون رو بدست بیارن 

منم لایک کنید ک بخونم هرروز ممنون میشم🌹🌹

دوستان صفحه ۶۹ قران در صفحه ۸۲ تاپیک 

@خورشیدنورانی 

@بمونیم 

@malake_yazdahom‍ 

@مائده6525221  

@zi21  

ممنونم از لطف بی پایانت 😘 حاجت راوییتون رو ببینم 💓💓

@شیرررین۶۹  

@malake_yazdahom  

@برگپاییزی  

@آناعشق  

@دخترک_موفرفرری  

امروز و خوندم اگه بعدا فراموش نکنم منم هستم

قبول باشه عزیزم 😍خوش اومدین به گروه ما 😍

منم هستم منم تگ کن

@h_sadat  

@نی_نی_یار_دوستت_دارم  

@1273  

@sajedeh_m  

دوستان صفحه ۶۹ قران در صفحه ۸۲ تاپیک  @خورشیدنورانی  @بمونیم  @malake_yazda ...

سلام ، ممنونم عزیزم ، خدا خیرت بده ، منم صفحات ۶۸ و ۶۹ رو خوندم 

التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت