2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اهان اخه شنیده بودم حالت تهوع و سرگیجه هم هست

ممکنه ولی ارزششو داره دعات باطل بشه بعضیا باید همیشه بخون تا دعا روشون تاثیر نکنه حالا تو تا ۴۰روز بخون ببین چه میشه .نگفتی چطور فهمیدی دعات کردن

ممکنه ولی ارزششو داره دعات باطل بشه بعضیا باید همیشه بخون تا دعا روشون تاثیر نکنه حالا تو تا ۴۰روز ب ...

زنداییم دعا نویسه. دعاهاشو پیدا کردیم اما خب زندگی همه مونو بهم ریخته😢من مثلا دختر خوبه خانوادم😆 اما خب میترسم

زنداییم دعا نویسه. دعاهاشو پیدا کردیم اما خب زندگی همه مونو بهم ریخته😢من مثلا دختر خوبه خانوادم😆 ا ...

خدا ازشون نگذره صدقه زیاد بدین نماز اول وقت تاثیر دعا کم میکنه تو خونتون اب دریا و نمک بریزین دست به طلسم نزنین میگن اگه خاک طلسمی بریزه تو خونه اون خونه طلسم میشه 

سلام عزیز

وجود اجنه در اسلام تایید شده، اجنه هم خوب دارن هم بد مثل انسان ها.

حالا ایا این سوال که ایا تا ما دچار مشکلی میشیم باید حس کنیم طلسم و جادو شدیم صحیح هس؟

از بزرگی شنیدم که اغلب اوقات این اخلاق بد ما هس که برای ما مشکل درست میکنه، بعضی وقتا اینقد مغرور میشم که دیگران رو از خودمون میرنجونیم، اینقد به عیب جویی از دیگران مشغول میشیم که عیبای خودمون رو نمی بینیم، به جای  گذشت کردن دنبال دل شکستن و انتقامیم، خیرخواه دیگران نیستیم، جای حلال و حرام خدا رو عوض کردیم، خودمون متوجه نیستیم ولی از بیرون تبدیل به ادم زشتی میشیم که همسرمون ازمون سرده، خانواده و دوستان ازمون دوری میکنن، تو محل کار و ارتباط با دیگران هی دچار مشکل میشیم و بعد

همش دنبال اینیم که چی شد که زندگیه ما اینطور شد؟! کی ما رو جادو و طلسم کرده؟!

یخورده به خودمون فکر کنیم که چقدر بد شدیم؟ چقدر تو مشکلاتی که داریم خودمون مقصریم؟؟

و اما جادو و طلسم

عزیزان، جادو و طلسم روی انسان مومن نمازخون هیـــــــچ اثری نداره، هر روز قران بخونین هرچقدر که تونستین بخونین ولی هر روز، صدای قران اجنه بد رو دور میکنه، ذکر بسم الله الرحمن الرحیم اجنه بد رو دور میکنه در طول روز زیاد ذکرش رو بگین، دعای نادعلی خواص خیلی مجربی داره از جمله دفع شیاطین،

نماز رو اول وقت بخونین با خدا حرف بزنین، خودتون رو بسپرین دست قدرتمندترین قدرت که خدای مهربان هس و مطمئن باشین هیچ نیروی بدی به شما نمی تونه اسیب وارد کنه

از عشق به خدا لذت ببرین💕