2777
2789
عنوان

خاستگار

167 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها...کسی بوده دوست صمیمیش اونو برای داداشی خاستگاری کرده باشه؟ الان یکی از دوستام که با هم خیلی خوب هستیم منو برای داداشش گفته...و یه مشکلی پیش اومد کمی لحن صحبتش تغیر کرده جدی تر شده ...من باید چه جوری رفتار کنم؟

مث قبل باشم یا سنگین برخورد کنم؟ مثل قبل یعنی خیلی بگو و بخند داشتیم...

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یکی از دوستام با داداش اون یکی دوستم ازدواج کرده اتفاقا خیلی با هم صمیمی تر شدن اون دوتا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من دوستم واسه داییش ازم خاستگاری کرد من رد کردم دایش ول کن نبود اخرش بادعوا ازدوستم جداشدم

اینم خیلی میگه...یه بار یک ماه قبل محرم بود من جواب رد دادم...بعد تو محرم دوباره منو دید دوباره تو چن شبی که هیئت بودیم هی میگفت...میگفت تو خونه منو خسته کردن 

جوابم تا حدودی مثبت هست...ولی هنوز خانواده ها همدیگر رو ندیدن

تو دوستتو بهتر میشناسی.اگه سنگین باشی میگه میخواد زنداداش بازی در بیاره.یجوری رفتار کن کدورت پیش نیاد.چون دوستت واقعا خاطره شمارو میخواست که خواست عضوی از خانواده اش بشی.

تو دوستتو بهتر میشناسی.اگه سنگین باشی میگه میخواد زنداداش بازی در بیاره.یجوری رفتار کن کدورت پیش نیا ...

اخه قبلا خیلی بگو و بخند داشتیم...الان نمیدونم واقعا چه جوری رفتار کنم؟ سنگین باشم میگن داره عروس بازی در میاره،...زیاد بخندم...میگن جلفه...خودمم موندم والله

اخه قبلا خیلی بگو و بخند داشتیم...الان نمیدونم واقعا چه جوری رفتار کنم؟ سنگین باشم میگن داره عروس با ...

اگه بگو بخندت رو جلف میدونستن که قبول نمیکردن عروسشون بشی گلم.حالا میخوای نه زیاد سنگین باش نه زیاد خنده رو.البته عقد کنی همه چی دستت میاد.باید ببینی اونا بعنوان خانواده شوهر چجوری رفتار میکنن.اون موقع میتونی برای رفتارت تصمیم بگیری