2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

172 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من نه هفته هستم.آزمایش قند دادم قند ناشتام ۹۳ بود.یه هفته بعد امروز با دستگاه خودم تو خونه گرفتم شده ۹۶ نمیدونم چی کار کنم.چی بخورم قندم بیاد پایین؟

ازمایش قندمو با ۷۵ گرم گلوکز انجام دادم.یه ساعته و دو ساعته م خوب بود فقط ناشتا مشکل دارم.

دیشب بعد از شام با دستگاه گرفتم ۱۰۷ بود.امروز صبح ناشتا ۹۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بامیه تو آب خیس کن روزی ۳تا دونه بخور آبشم بخور کدو تو ماست رنده کن بخور

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

کدو و شنبلیله و لوبیاسبز قند و میاره پایین

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
تو بارداری ضرر نداره؟

نه عزیزم من تو بارداری اولم قندناشتام بالا بود همین دوتا مصرف کردم تا آخر قندخونم رسید به ۶۰ حتی 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
تو بارداری میشه خورد؟

چرا نشه؟🤔

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
نه عزیزم من تو بارداری اولم قندناشتام بالا بود همین دوتا مصرف کردم تا آخر قندخونم رسید به ۶۰ حتی&nbs ...

عه واقعا؟ چه خوب راستی بامیه رو چطوری خیس کنم؟کی بخورم؟صب یا شب؟

من شب خیس میکردم صبح میخوردم هم خودشو هم ابشو