2777
2789
عنوان

جاری

251 بازدید | 24 پست

چرا خانما این همه جاری براشون مهمهاصلا مگه جاری کیه 

اون یه شخص غریبه است که زندگیش کاملا با ما فرق داره 

شرایط شوهرش موقعیتش همه چی 

برای چی مهمه برای بعضی خانما 

خوب باشه بد باشه به من ربطی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیست بسکه هر رفتارش چماق می کنند و می زنند تو سر آدم مهم می شه!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
من هم همین سوال رو دارم🤔

من دوتا جاری دارم اصلا هیچ نمیدونم چکار می کنند اونا هم نمیدون من چکار میکنم خوبم بدم هیچی زندگی هر کس جدا 

موقعیت ها متفاوت 

حالا خانما میان میگن جاریم این کار کرد اون کار کرد 

میدونی چرا انقد مهمه؟ چون وقتی جاری دار میشی از طرف خانواده شوهر خواه ناخواه یکی رو به اون یکی ترجیح میدن وفرق میزارن از اون فرق گذاشتنه که آدم میسوزه و لجش میگیره

به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀

ما اگر یاد بگیریم‌آدمای اضافی رو از زندگیمون‌حذف کنیم‌انقدر با وقت و انرژی گذاشتن براشون‌خودمون پیر نمیکنیم . البته اینو یه روزی متوجه میشیم‌ولی اونروز خیلی دیر شده

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
میدونی چرا انقد مهمه؟ چون وقتی جاری دار میشی از طرف خانواده شوهر خواه ناخواه یکی رو به اون یکی ترجیح ...

چه ترجیحی 

مهم نیست اصلا فرق پذاشتن اونا چه تاثیری رو زندگی ادم داره ادم باید خودش زندگیش بسازه 

من جاریما فامیل هستن من غریبه 

ولی هر وقت من اونجا بودم اونا هم بودن هرکس یه چیزی با هم آماده می کنند میخوریم میریم ما که نمی خوام با اونا زندگی کنیم 

حالا اون به من ترجیح بدن چه اسیبی به من میزنه