2777
2789
عنوان

بسته بودن مجرای اشک نوزاد

195 بازدید | 19 پست

سلام خانوما

پسر من8ماهشه از بدو تولد از چشمش اشک و ترشح میاد

دوتا دکتر بردیم پماد و قطره استریل دادن فرق نکرد

سه هفته پیش یه دکتر دیگه بردیم پماد و قطره داد گفت ماساژبده الان من سه هفته هست شبا ماساژ میدم ولی خوب نمیشه نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
نگران نباش خواهر زاده منم اینجوری بود بعد یک سال خوب شد 

کار خاصی کرد؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دست تمیز آروم ماساژ بده یا با پنبه کمی با آب ولرم فرو کن آب اضافشو  بگیر و آروم به سمت بیرون ماساژ بده تو حموم هم خوبه ..نگران نباش ولی حتما ماساژ بده داروهاشو رو استفاده کن که عفونت نکنه .. با همین کارهای ساده درست میشه ولی حتما انجامش بده

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
من شنیدم خودش خوب میشه

دکتر گفت باید تا9ماهکی خوب شه وگرنه میل میزن

روزی ۳ بار باید قطره بریزی ماساژ بدی.شل نگیر کار رو

مبریزم ولی از وقتی قطره رو دیده چشماشو میبنده باز نمیکنه 

با دست تمیز آروم ماساژ بده یا با پنبه کمی با آب ولرم فرو کن آب اضافشو  بگیر و آروم به سمت بیرون ...

تو بیداری اصلا نمیذاره ماسارپژ بدم روشو میکنه اونور گریه میکنه ففط شبا که خوابه 5 دقیقه ماساژ میدم

دکتر گفت باید تا9ماهکی خوب شه وگرنه میل میزن

ماساژ فقط شب کمه 

ببین دکتر به من گفت هر وقت داری شیرش میدی همزمان ماساژ هم بده 

برای میل زدن هم نگران نباش 

اسمش وحشتناکه ولی خودش سخت نیست 

دختر منم میل زدن 

خوشحال میشم به کانال من سر بزنید قراره پر بشه از آمزشهای مفید و بدرد بخور vafel_cake_dez@
ماساژ فقط شب کمه  ببین دکتر به من گفت هر وقت داری شیرش میدی همزمان ماساژ هم بده  برای می ...

دختر تو خوب نشد؟

ماساژ فقط شب کمه  ببین دکتر به من گفت هر وقت داری شیرش میدی همزمان ماساژ هم بده  برای می ...

چند وقتش بود میل زدن؟

دختر تو خوب نشد؟

نه اون خیلی شدید بود 

با ماساژ و دارو خوب نشد 

8 یا 9 ماهگی براش میل زدن 

دیگه راحت شدم 

تا قبل از اون خیلی عذاب کشیدم 

خوشحال میشم به کانال من سر بزنید قراره پر بشه از آمزشهای مفید و بدرد بخور vafel_cake_dez@
نه اون خیلی شدید بود  با ماساژ و دارو خوب نشد  8 یا 9 ماهگی براش میل زدن  دیگه راح ...

چجوری میشد؟پسر من ترشحش شدیده صبح چشمش باز نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792