2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سرم. خوندم

خخخ.دیگه سر زبونا افتاد مگه اینکه تو ی تاپیکی گیرش نیارم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خداییش تگ نکنیدشااا من میترسم ازش    

🤣🤣🤣.راستی حالا سکتر چی هست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خخخ.دیگه سر زبونا افتاد مگه اینکه تو ی تاپیکی گیرش نیارم

😂 انتقام بگیر. فقط نتررکی

راسی. اسمتو از یکی از بچه ها. شنیدم. میگف تاپیک عکس دوس داری

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
😂 انتقام بگیر. فقط نتررکی راسی. اسمتو از یکی از بچه ها. شنیدم. میگف تاپیک عکس دوس داری

خخ اره.هم عکس هم بی بی چک مثبت.هم دعوا بیام نگاه کنم

بابا این کاربر مرده

مست میکنه میاد سایت چدت و پرت می نویسه

یه روز تاپیک زده بود کی اذان میشه.افطاری چی دارید

تو محرم.بعد یهو زد کانال توهبن و شوخی و حرف زشت.بنظر مست می اومد

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج

بابا بعضیااین مدلی میخوان دیده شن

حالایاپسره صرفاجهت خنده ی خودش

که ازتاپیکاش معلومه بچس 

من اصلااینجورتاپیکانمیرم ‍ 

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد وَعَجَّل فَرَجَهُم🌺🍃                                        ماملت امام حسینیم
اشتباه تایپ کرده   سیکتیر درسته     معنیشم بده مثبت۱۸

خخخخ.وای خدا شانس اورد بلد نبودم

هيچوقت

هيچكس

هيچى

از تاپيكاش نفهميد 😐 

حتى كامنتاش ...

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)