2777
2789
عنوان

باردارا بیایید لطفا

92 بازدید | 13 پست

من توی هفته یازده هستم انقدر ویارم بده که حتی آبم بخورم بالا میارم 

اصلا هم اشتها ندارم 

الان از گرسنگی شکمم داره غارو غور میکنه 

میگم نکنه نینیم ضعف کرده باشه طفلک بچم من سه هفته است چیزی نخوردم 

از طرفی مدام دارم آروق میزنم ببخشید از حالتون بد میشه 

انگار داخل معدم پر از آتیشه اگه جلوی آروقمو بگیرم انگار قلبم میخواد وایسه 

آخه من چکار کنم کی تموم میشه این ویار لعنتی 

راستی انگار توی حلقم مو هست مدتیه که این حس رو دارمو تهوعمو بیشتر میکنه 

تورخدا راهکاری چیزی بلدین بهم بگین شمام تا حالا اینجور بودین 

اون الان از بدنت داره تغذیه می‌کنه ضعف نمیکنه نگران نباش 

هیچی هم نخوری اون کار خودشو می‌کنه 

نگران خودت باش فقط 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

بچه آسیب میبینه پاشو برو دکتر

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون الان از بدنت داره تغذیه می‌کنه ضعف نمیکنه نگران نباش  هیچی هم نخوری اون کار خودشو می‌کنه&n ...

دارم میمیرم دیگه بدنم کم آورده انرژی ندارم اصلا همش دراز کشیده ام هر چیزی حالمو بد میکنه نمیتوتم سرپا بمونم

برو اورژانس بیمارستان

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
بچه آسیب نمیبینه گلم ، نگران اون نباش ولی خودت اذیت میشی، ویتامین ب۶ واسه تهوع بارداری خوبه اگه آم ...

با یه ماماهم در ازتباطم اونم گفت بچه چیزیش نمیشه ولی خودم واقعا اذیتم

خداکنه زودی تموم بشه 

دلم غذا میخواد ولی نمیتونم فکر حالمو بد میکنه😢

با یه ماماهم در ازتباطم اونم گفت بچه چیزیش نمیشه ولی خودم واقعا اذیتم خداکنه زودی تموم بشه  د ...

عزیزم.. واقعا دوران سختیه

ولی به مرور بهتر میشی، الان تو هفته های اوج ویارت هستی، از یکی دوهفته دیگه ویارت کم میشه

عزیزم.. واقعا دوران سختیه ولی به مرور بهتر میشی، الان تو هفته های اوج ویارت هستی، از یکی دوهفته دیگ ...

ان شاالله ممنونم که دلگرمی میدی و اومدی به تاپیکم

منم خیلی ویار داشتم حتی ۳ کیلو کم کردم تا هفته ۱۳ ولی الان که هفته ۱۶ ام یکم بهتر شده .. خوب نشده هنوز ولی یکم بهترم .. باید تحمل کنی تا ۳ماه تموم بشه بعد کم کم بهتر میشی ایشالله