2777
2789
عنوان

حالم بده....

251 بازدید | 21 پست

دلم میگیره از اینکه دیگران کە دست چپمو می بینن میپرسن دستت چیه؟ چه مشکلی داره!?

دوستام و اقوان که همه میدونن راحتم ...

اما هرچی بزرگتر میشم و بیشتر وارد اجتماع میشم این درد پرسیدن ها هم ادامه داره

16 سالمه دست چپم معلولین ارب داره ,یعتی زمانی که ب دنیا اومدم دکتره سرمو کشیده رگ دست چپم قطع شده!

درسهام عالیه تو مدرسه ! معدل 20 همیشه! با اینکه معلولیت داره دستم رانندگی بلدم!

تنهایی سفر کردم...

اما از اینکه برم دانشگاه میترسم اینکه باز باید توضیح بدم! اونم با وجود بودن جنس مخالف!!!

مورد تمسخر واقع نمیشم؟؟؟

نمیدونم....

آیا میتونم در آینده با جنس مخالف در ارتباط باشم

...

پوووف خداا

پروف خودتی؟

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم منم به عنوان هم سنت بهت میگم که سرتو بالا بگیر و با اعتماد بنفس باش همیشه شاد باش و تو خودت فرو نرو و ساکت نباش چون هر چی شاد و پر انرژی باشی همه به روحیاتت نگا میکنن و خوششون میاد و دستت یه چیز عادی میشه که بهش توجهی نخواهد شد

نه عزیزم ،،مسخره کردن کارخیلی ازآدم هاست حتی اگه هیچ مشکلی نداشته باشی چون عادت کردن به این کارزشت،،هیچ ترسی نداشته نسبت به اینکه مشکلت روبگی 

توزندگی میکنی برای خودت نه برای دیگران🥰🥰😊😊

چه مسخره‌ای اعتماد به نفست رو ببر بالا تا حد توانایی هایی که داری مشکلی نداری مهم مغزته که انقدر خوب کار میکنه اصلا برات مهم نباشه بعضی چیزا شاید یه جور دیگه باشن الان منم چشام ضعیفه و عینکیم ولی اصلا برام مهم نیست خودتو باور کن با هوش و توانایی هایی که داری❤😍

عزیزم قطعا میتونی اعتماد به نفس داشته باش دانشگاه هم هیچ خبری نیس اگر ادمای درستی رو تو زندگیت انتخاب کنی حتما با هر شرایطی توووو رو قبول میکنن همه کامل نیستن بر مردم زندگی نکن عزیزم بزار هر چی دلشون میخواد بگن مهم این که تو از زندگیت لذت ببری و این ااتفاق مانع پیشرفت تو نشه 

به داشته هات فکر کن نه به نداشته هات . شاید شما هم اگه سالم بودی از کسی که این معلولیت رو داشت میپرسیدی دستت چی شده.‌مهم‌اینه که شما آدم‌موفقی هستی . شاد و خوش اخلاق باش . چرا نتونی در ارتباط باشی ؟؟؟؟ 

اگه اعتماد به نفس داشته باشی هیچکی به خودش اجازه نمیده در مورد چیزی که بهش مربوط نیست اظهار نظر کنه 

همه تو زندگی هاشون مشکلات و نقاط ضعفی دارن ولی نباید مانع و ترمز راهشون باشه سعی کن روحیه خودتو قوی کنی و روی مهارت هات تمرکز کنی