2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 28 پست
یه بالش بخره تقریبا اندازه ی یه خرس البته شوخی کردم کمی بخندی

منم گفتم یه جیز در حد همون خرس بخر براش حالا که برات خرس خریده خیلی به نظرم بی ارزشش کرده خرس خریده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شمااگه کادوی گرون قیمتی بخرین میفهمین که وضع مالیش چطوره؟؟

نه خواهرم میگه  ناراحت شدم از اینکه خرس خریده بود میخوام یه کادو در حد همون خرس بخرم براش (مضحک باشه)که متوجه بشه ناراحت شدم .تینجوری اگه اهمیت نداد و براش مهم نبود یا میفهمم خسیسه یا اثلا منو جدی نگرفته که بخواد کاری کنه 

نه خواهرم میگه  ناراحت شدم از اینکه خرس خریده بود میخوام یه کادو در حد همون خرس بخرم براش (مضحک ...

البته خرس فکرکنم معنی خاصی داشته باشه چون اغلب پسرابرادختراخرس میگیرن🤔

ولی به هرحال خواهرت حق داره ناراحت بشه ،،،

البته خرس فکرکنم معنی خاصی داشته باشه چون اغلب پسرابرادختراخرس میگیرن🤔 ولی به هرحال خواهرت حق داره ...

اخه معمولا ولنتاین خرس میخرن اونم نه خرس خالی با شکلاتی چیزی 

این فقط یه خرس خریده گذاشته تو بگ اورده داده خواهرم میگفت انگار سر راه دو دقیقه زودتر راه افتاده اینو خریده انگار بهم ارزش قائل نشده خواهرمم از حرصش گفته بگش تو کیفم جا نمیشه بگشو گذاشته صندلی عقب خرسرو گذاشته تو کیفش برده خونه 

😅😅،،،شایدقصدش ازدواج نیست؟؟؟هست؟؟

نمیدونم حرفی از ازدواج نزده ولی حتی تو رابطه دوستی ام بالاخره باید خرج کنه طرف مقابل  میتونست یه گردنبند بدل بخره یا هر چی خرس خیلی احمقانس برای یه دختر ۲۵..۶ساله یا حتی تو ۴ماه یه شب بیرون نرفتن غذا بخورن 

یه فندک آنتیک بخره هم قیمتش مناسبه هم با کلاسه

بعد به عشق فندک بره سیگاری شه😂😍

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
البته اینو بگم یکم خسیس بنظر میاد باز هم شاید چون هیچی قطعی نیس یشب پیشنهاد بده برن رستوران توپ مخصو ...

اخه اون هیچی هزینه نکرده یه خرس خریده حالا خواهر من بگه بریم رستوران کلی هم پول کادو بده هم پول شام 😥