2777
2789
عنوان

باردارم

132 بازدید | 14 پست

بدجور هوس زرشک پلو های مامان بزرگمو کردم لعنت بشی کرونا ک مدیون ی زن باردار شدی 🤣🤣

آخ ک چقدر میچسبید خونشون روستا بود همگی جمع میشدیم دور هم انقدر این غذا ها ب من میچسبید ک حد نداشت حتی آبگوشت ک دوستنداشتم واسم لذت بخش بود با ترشی مامان بزرگ و دوغ محلی 😋😋دوغ میریخت داخل سطل ی ملاقه کوچیکم میذاشت تو سطله آخ روزگار چ کردی چرا این خوشیای ساده رو گرفتی..کروناهم ک نباشه مامان بزرگ و پدر بزرگم دیگ خیلی پیر شدن خودمون باید آشپزی کنیم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من باردار نیستم 

ولی همیشه هوس همه جور غذایی رو دارم 

آخ پیتزای لعنتی  

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
من باردار نیستم  ولی همیشه هوس همه جور غذایی رو دارم  آخ پیتزای لعنتی    

من هروقت یکی باردار بود میگفت هوس کرده میگفتم چ لدس بازیایی در میارن الان میفهمم ک باردار باشی هوس کنی یعنی چی 😂

نگو من تا ماه پیشی ب پیتزا ویار داشتم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی گشنم شد بدجوری به هوس انداختیم این موقع شب 

آخی کاش نیومده بودی بخونی...آخ نگو خواهر نمیدونم چ کنم دلم میخواد الان ب هوسم برسم 😂😂

فردا حتما درست کن زن حامله باید به هوسها  توجه کنه

خودم نمیتونم مرغ درست کنم بوش ک بهم میخوره نمیتونم بخورم ولی یکی درست کنه برم سر آماده میتونم بخورم 

وای منم دیشب فقط هوس برنج و مرغ کرده بودم طوریکه بیرون بودیم به شوهرم گفتم بخره ..باردار نیستم تو اق ...

حتما حامله هستی خبر نداری

اخه من از کالباس متنفرم ولی یه مرتبه دلم هوس کالباس کرده بود شوهرم فقط شاخ درنیورد یا اینکه گوجه فرنگی رو خورد میکردم میگفتم چه بوی گندی میده 

نا امید نباش خدا همین‌جاست 
حتما حامله هستی خبر نداری اخه من از کالباس متنفرم ولی یه مرتبه دلم هوس کالباس کرده بود شوهرم فقط شا ...

هنوز ۹روز به موعدم مونده دیشب با اصرار شوهرم الکی بیبی زدم منفی بود گرفتم خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم هاله کمرنگ افتاده ..نمی‌دونم دیگه شاید باشم شاید نباشم 

خدایا عاشقتم
هنوز ۹روز به موعدم مونده دیشب با اصرار شوهرم الکی بیبی زدم منفی بود گرفتم خوابیدم صبح بیدار شدم دیگه ...

انشالله هستی