2821
2789
عنوان

بیایید عکس 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 44 پست
بازم خوبه خداروشکر😍

اره بابا صد هزار مرتبه شکرر❤️❤️❤️

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم این چه حرفیه رفتم عکس گرفتم  اره من خیلی راضیم ازش قشنگه  فقط اونموقع بخاطر شرا ...

عزیزم من قبلاتواین تاپیک جوابتودادم اماالان یه سوال ازت دارم اینقدرناراحتم که توی اعلانام گشتم تاپیدات کنم منم مثل سرویس خواب شماسفارش داده بودم قراربودبرام ام دی اف بزنه وبرای تخت ودوتاپاتختی ویه میزآرایش ۴تومن ازماگرفت اولاکه نئوپان زددومااثلامدلش زمین تاآسمون باچیزی که گفتم فرق داره میشه بگی توچه مدته سرویس خوابتوگرفتی وقیمتش چقدردراومدوشامل چیاس؟؟؟خیلی ناراحتم فروشنده  گولمون زد😔ازشماجنسش چیه؟تروخدااگه پستمودیدی جواب بده

عزیزم من قبلاتواین تاپیک جوابتودادم اماالان یه سوال ازت دارم اینقدرناراحتم که توی اعلانام گشتم تاپید ...

عزیزم ناراحت نباش 

منم از جنسش زیاد راضی نیستم 

یک هفته طول کشید تا بهمون داد 

قیمتشم اصلا یادم نمیاد ولی میدونم زیر پنج تومن شد 

دوتا پاتختی داره که دوتا کشو میخوره هرکدومش 

با همون میز ارایشی که عکسش و دادم 

و تخت تموم 

اما من تو جاب جایی پایه میز ارایشم ترک برداشت 

که نشون دهنده این بود که جنسش خوب نیست

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
عزیزم ناراحت نباش  منم از جنسش زیاد راضی نیستم  یک هفته طول کشید تا بهمون داد  قیم ...

عزیزم ناراحتیم برااینه که من سفارش دادم ۳ماه خون به دلمون کردوگفت ام دی اف وپول ام دی اف گرفت ازمون ویه اشغال اونم یه مدل دیگه ش که حالم ازش بهم میخوره رودرست کرده😔

الان خونه مامانمم عکس کاملشو ندارم صبر کن ببینم تو عکس پیدا میکنم برات بزارم

عکس نمیاد خراااابه فک کنم 

هروقت تونستم بزارم صدات میکنم

منکه خیلی ناراحتم توی این گرونیابادست خالی برای یه چیزخوب هزینه کردیم امایه چیزآشغال بهمون دادمدلشم که به دلخواه خودش زدنه چیزی که من انتخاب کردم خداخودش جوابشوبده الهی چون خیلی ناراحت شدم

[QUOTE=159608086]عکس نمیاد خراااابه فک کنم  هروقت تونستم بزارم صدات میکنم[/ باشه عزیزدلم ممنون ...

نه نیومده عزیززمم🤣🤣🤣

2823
2791
2779
2792