2821
2789
عنوان

بیایید عکس 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 44 پست

بسار عالی😍

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

مرسی مهربووونااا😍😍😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میشه عکس میزارایشتوکامل بزاری😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
عزیزم ۲۰سالته؟؟😍نینیت چیه؟

دیگه شدم ۲۲ متولد ۷۷

دخملی 😍😍😍

ببخشیدفضول نیستمافقط منم سرویس خوابمواینجوری سفارش دادم دوست دارم ببینم تواتاق چه شکلیه

نه عزیزم این چه حرفیه رفتم عکس گرفتم 

اره من خیلی راضیم ازش قشنگه 

فقط اونموقع بخاطر شرایط مالی همسرم جنس معمولیش و سفارش دادم پشیمونم کاش درجه یکشو میگرفتم 

نه عزیزم این چه حرفیه رفتم عکس گرفتم  اره من خیلی راضیم ازش قشنگه  فقط اونموقع بخاطر شرا ...

اشکال نداره عزیزدلم ان شاءالله خدادراینده بهترازاینومیده بهت خونه ازخودتونه؟

وایییی عزیزدلم به سلامتی ودلخوشی😍حس خوبی بت دارم ان شاءالله نینیتوسالم وسلامت بغل بگیری مامان خوش س ...

باعث افتخارهههه 😍😍😍😍😍مرسیی مهربون

اشکال نداره عزیزدلم ان شاءالله خدادراینده بهترازاینومیده بهت خونه ازخودتونه؟

انشالله ❤️

خونه خودمون که نمیشه گفت پدرشوهرم برای ما خرید ولی به اسم خودش😁😁

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792