جوجو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4458 عنوان ظروف چوبی 503 بازدید | 6 پست من مجردم از طرف اردو و لیوان و سینی و کلا وسایل آشپزخونه و پذیرایی چوبی خیلی خوشم میاد.به نظرتون از الان (۲۲سالگی) تیکه تیکه بگیرم خوبه؟!خواهرم میگه وسایل چوبی زیاد باشه بی ارزش و بی روح به نظر میان. 🤔 من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️ 1399/06/11 | 01:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mah_banoo7767 عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 637 برا دم دستی اره...چندتا پذیرایب بگیر یه سینی دم دستی با چندتا برا صبحانه خوری و نهار اینا دوتایی ..از پیج بامبوم بگیر
جوجو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4458 برا دم دستی اره...چندتا پذیرایب بگیر یه سینی دم دستی با چندتا برا صبحانه خوری و نهار اینا دوتایی ..ا ... لینک میدی عزیزم؟ من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️
پریزادبیکار عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 2220 آره بگیر اینقدر گرون شده ک یه ظرفم میگیری زوره مخصوصا اینا ک 200 ایناس کمشمن میگفتم پول باشه هر وقت ازدواج کردی زودی میری میگیری از کجا میدونستم پولمون قرار اینقدر بی ارزش بشه!واس من که شاغلم زوره والا خرید لوازم جهیزیه کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
bahaaar1997 عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 7 اتفاقا خیلی ایده خوبیه هم شیکه هم مثل پلاستیک و اینجور چیزا نه به سلامت خودت ضرر میزنه نه به محیط زیست. سراچین کلی ظروف چوبی قشنگ داره به نظرم حتما بهش سر بزن.