2777
2789
عنوان

احساس تنبلی

50 بازدید | 5 پست

بچه ها من دانشجوهستم و 20سالمه احساس میکنم ازاغاز کرونا کلی اززندگی عقب افتادم جدیدا حوصله هیچی ندارم همش روتختمم و درسای این ترممو خوب نخوندم همش میخوام کارای جالب یادبگیرم ولی انگیزه ندارم.قبلااینطورنبودم حس میکنم عمرم داره تلف میشه.حتی دیگه کتابم نمیخونم حس فیلمم نیست.برنامه نویسیم میخوام یادبگیرم هی عقب میندازم انجامشون نمیدم.راهکاری دارین؟اینم بگم گاهی اوقات شدیدا حس غمگین بودن دیوونم میکنه 

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا تو وضعیت توام...حالم از این وضهیت داره بهم میخوره ..فردا امتحان دارم ولی انقد بی حوصلم ک م ...

خیلی حس بدیه.قبلا که دانشگاها بازبودبهتر درس میخوندم روحیمم اخه بدشده.اوایل کروناهم حتی اکی بودم کارامو ب خوبی انجام میدادم الان حتی حوصله ورزشوبیرون ندارم میترسم چندسال دیگه ازعمرمونم تباه بشه سرهمین موضوع

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.
خیلی حس بدیه.قبلا که دانشگاها بازبودبهتر درس میخوندم روحیمم اخه بدشده.اوایل کروناهم حتی اکی بودم کار ...

بنظرت چکار کنیم؟؟؟ب ستوه اومدم از این وضعیت .همش خوابم .هنش ..یتی سیرررررررر نمیشم از خواب ..همش دراز کشیدا ..فک کن فردا امتحان دارم اما دراز کشیدم و اعصایممم خورده .‌‌تازه من پزشکی ام و باااااااااااید درس بخونم

بنظرت چکار کنیم؟؟؟ب ستوه اومدم از این وضعیت .همش خوابم .هنش ..یتی سیرررررررر نمیشم از خواب ..همش درا ...

من وقتایی که اصلا سمت درس نمیرفتم با اهنگ شاد همزمان درسمو میخوندم شاید این راهکارکمکت کنه