2777
2789
عنوان

راه حلل

120 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

من امروز یه موضوعی فهمیدم به شدت بهم ریختم برادرم ۱۴ سالشه و درحال خود ا ر ض ا ی ی دیدمش ، پیامهای و استیکرهای زشت 

دارم دیوونه میشم ، گوشی داره 

چیکار کنم 

چه بر خوردی چه حرفی پیشنهاد میکنید

اقتضاى سنشه. نبايد تو گوشيش سرك بكشى.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای چی بخاطر کنجکاوی و کشف جنسی یه پسربچه ۱۴ ساله ازش متنفر بشی؟! اگه تو بخوای ازش متنفر بشی، کی پس مواظب این بچه باشه؟!

الان تازه اوایل بلوغشه، خیلی چیز‌ها براش جدید و هیجانین، احساس بزرگ شدن میکنه و چیزای ممنوعه‌ای رو کشف کرده که براش خیلی جذاب و جدیدن طبیعتا. سعی کن طوری که متوجه نشه (چون اغلب پسرا تو این سن خیلی بهشون برمیخوره وقتی چکشون میکنی) گوشیش رو‌ چک‌ کنی، اگر خودت راحتی باهاش صحبت کنی و اگر نه به یکی دیگه که باهاش راحت و رفیقه بگی حرف بزنه تا دوستانه آگاهش کنه چه مسیری رو بره بهتره.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

برای چی بخاطر کنجکاوی و کشف جنسی یه پسربچه ۱۴ ساله ازش متنفر بشی؟! اگه تو بخوای ازش متنفر بشی، کی پس ...

میشه بیشتر توضیح بدی چی بهش بگم ، من راحتم باهاش 

برای چی بخاطر کنجکاوی و کشف جنسی یه پسربچه ۱۴ ساله ازش متنفر بشی؟! اگه تو بخوای ازش متنفر بشی، کی پس ...

گوشی چک کردم واقعا چیزای افتضاحی میبینه ،هر چقد براش حرف میزنی گوش نمیده پا میشه میره

یعنی خطر نداره از همین الان واقعا زوده

البته اگه روز و شب كارش باشه ضعف جسمى مياره. ولى خب داره بالغ ميشه بدنش احتياج داره تخليه بشه. ميدونى كه نوجوونا تو خواب محتلم ميشن. اگه كسى باشه كه باهاش صحبت كنه كه خوبه، تا به سلامتيش آسيبى نرسه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

میشه بیشتر توضیح بدی چی بهش بگم ، من راحتم باهاش 

من برای برادرم این شکلی توضیح میدادم که دیگه ۱۴ سالشه، بزرگ شده و یه جنتلمنه، یه آقای واقعی نه یه پسر لات که بخواد همچین استیکرهایی داشته باشه و این حرف‌ها رو بزنه، همه بلدن حرف زشت رو، اصلا چیز خاص یا بزرگونه‌ای نیست، ولی آدمی که بزرگ شده اصلا ازش استفاده نمیکنه، قبلش هم براش توضیح میدادم که من توی چت‌هاش سرک نکشیدم و اتفاقی دیدم، یا اصلا بحث رو غیر مستقیم باز میکردم و مثلا میگفتم امروز یه پسره رو دیدم خیلی حرف‌های بی‌ادبانه‌ای میزد و... . اگه خانوادتا مذهبی هستید شاید بتونی یه کمی هم از این در وارد بشی؛ و مثلا بهش بگی همه احساس نیاز جنسی پیدا میکنن مخصوصا اون که الان دوران بلوغشه و کلی هورمون توی بدنش بالا و پایین میشه، خیلی طبیعیه و اصلا چیز بدی نیست اما این کار به بدنش در نهایت صدمه میزنه و خودش، احساسش فقط لحظه‌ای خوبه.

در کل به‌نظرم خیلی به مدل هر دوتون بستگی داره و عمق ارتباطتون، ولی من شخصا یه همچین چیزهایی به برادرم میگفتم.

گوشی چک کردم واقعا چیزای افتضاحی میبینه ،هر چقد براش حرف میزنی گوش نمیده پا میشه میره

الان اوج غد بودنشونه، فکر میکنن خدای دو عالمن و بقیه کمتر از اونا میفهمن😂 هرچقدر هم از موضع بالا باهاشون حرف بزنه آدم فایده‌ای نداره، یا باید اونا رو برد بالا و هندونه گذاشت زیربغلشون، یا از موضع رفاقت باهاشون صحبت کرد