2777
2789
عنوان

شک و خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 35 پست
اصرار نکن خواهرم   ایییی زشته

خب راهنمایی کن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

استارتر برا تست کرونا ریه چیزی وصل نمیکنند    منو همینجوری با مانتو و لباس زیر و شال بردن تو دستگاه  تست ریه گرفتن..حنی من گفتم لباس زیر دربیارم  مردک هی میگفت نه نمیخاد  ..از من اصرار از اون انکار

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
نمیدونم میخوام برم بپرسم.میگه روی یه تخت دراز کشیدیم دو تا بازو بند به بازومون وصل کردن بعد تست گرفت ...

اره برو بپرس؟   خب ببین کجا تست را داده...ببین برگه ای دفترچه ای چیزی هست که نشون بده اصلا تست را داده یا نه....بعد ببین شاید اونجا ایجوری گرفته باشن...امیدوارم شک ت اشتباه باشه گلم..من نوارقلب میگیرم چنددد بار هم اون مکنده ها را که وصل میکنند با وجودی که پوستم حساسه بازم کبود نمیشه بدنم  ..چطور پوست یه مرد کبود شده نمیدونم 

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹

نه عزیزم، تست ریه که میشه اسپیرومتری برای کرونا نمیگیرن،تست خلق میگیرن یا آزمایش خون و نهایتاً سی تی ریه، هیچی زو لو ندن،یه بار دیگه تنهاش بذار جوریکه مطمئن بشه نمیای،بعد غافلگیرش کن،اعصابم خورد شد

نه عزیزم، تست ریه که میشه اسپیرومتری برای کرونا نمیگیرن،تست خلق میگیرن یا آزمایش خون و نهایتاً سی تی ...

خودمم اعصابم خورده اما اگه تایپیکارو بخونی میدونی که دیگه فعلا خونه ای نداریم یعنی اینقد زود مچش رو گرفتم که نشد دنبالش کنمو بیشتر بفهمم که چیکار میکنه .من خنگ باید کم کم میفهمیدم نه اینکه زود خودمو لو بدم