2821
2789
آره اخبار گفت

تهران حضوریه؟

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم     

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب چرا نمیمونی خوابگاه؟ 

وا مگه میشه خونه زندگیم پس چی بشه.شوهرم چی بشه.اصلا شدنی نیست

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نمیدونم اخبار بیست و سی گفت مدیر خودش میگه چیکار کنید خبرها را مدیر میگه چون آموزش پرورش بهشون اعلام ...

اها مرسی گلم

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم     
اها  فکر کردم متوسطه ای...کلاسات  تو دوروز سه روز ببندی  چرا شهرستانهای اطراف میرید ...

خب انتقالی نمیدن چیکار کنم.تهران اتفاقا خیلی نیاز داره اداره خودم انتقالی نمیده نیرو کم داره.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خب انتقالی نمیدن چیکار کنم.تهران اتفاقا خیلی نیاز داره اداره خودم انتقالی نمیده نیرو کم داره.

ان شاا... ک جور بشه زودتر انتقالیت 

چندسال سابقه داری؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
ان شاا... ک جور بشه زودتر انتقالیت  چندسال سابقه داری؟

ممنون عزیزم.امسال سال چهار تدریس هستم.البته تو مدرسه.حدود ۸ سال هم دانشگاه حق التدریس بودم قبلا

ممنون عزیزم.امسال سال چهار تدریس هستم.البته تو مدرسه.حدود ۸ سال هم دانشگاه حق التدریس بودم قبلا

درسته ... 

ولی سخته هرروز دو ساعت تو راه بودن 

حتما صبحا پنج صبح بیداری؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
درسته ...  ولی سخته هرروز دو ساعت تو راه بودن  حتما صبحا پنج صبح بیداری؟

نه حدود ۶  از خونه میزنم بیرون ۸ میرسم اونجا.ظهر ها هم حدود ساعت ۲ میرسم خونه

نه حدود ۶  از خونه میزنم بیرون ۸ میرسم اونجا.ظهر ها هم حدود ساعت ۲ میرسم خونه

واقعا خدا قوت ..

خیلی سخته 

هزچند انتقالی هم نود درصذش پارتیه

بوی نم بارون 😍🌧️☔