2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک اصلاااا موافق نیستم خواهش میکنم پولتو دست شوهر جماعت نده ک پس گرفتنش کم تر از گدایی نیست حتی بهترین مرد دنیا . گلم اگه میخوایی بعضی وقتا تو خرج خونه کمکش کن ولی نه اینکه تو ی حساب باشه ی جوری بپیچونش

من باشم اینکارو نمیکنم 

به نظرم پول مرد بیشتر باید در زندگی خرج شه و پول زن فقط با میلش و گاهی 

نه اینکه خرج نکنم ،ترجیح میدم پولمو برای زندگی پس انداز کنم

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
نمدونم عزیزم  من بودم این کارو نمیکردم  اصلا تو قانون اومده مرد نباید به پول زن کاری داش ...

اخه من حقوقمم اونقد نیس که بخواد کاری داشته باشه ۵ برابر من حقوق میگیره تو جامعه ما زنا حقوقاشون خیلی کمه بیشتر برا جنبه اینکه کسی منت پول نمیزاره میگه

من باشم اینکارو نمیکنم  به نظرم پول مرد بیشتر باید در زندگی خرج شه و پول زن فقط با میلش و گاهی ...

اخه من حقوقم خیلی کمتر از همسرمه به این دید نمی گه ۵ برابر من حقوق میگیره 

پیشنهاد شما برای خانمای شاعل چیه؟

یه درصدی از حقوق تو خونه خرج کن 

بقیه شو برای خودت پسس انداز کن 

و برای چیزای بزرگ مثل خونه یا ماشین پس اندازتو خرج کن 

حتتتتتتتنما ماهانه از شوهرت پول بگیر 

هر چقدر کم ولی بگیر 

میگه تو خونه منت پول نیس که بگه پول خودم بود

اینم حرف درستیه به هرحال..

هرچی قلبت میگه همون کارو بکن

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

من باشم راحت نیستم مثلا شاید یه چیز برای خودم دیدم خوشم اومد خریدم پیامکش برای همسر میره! شاید بپرسه چی خریدی و .. نه کلا خوب نیست به نظرم حقوقت دست خودت باشه بهتره