2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گوش دادم اخبار گفت هر شهری خودش مشخص می کنه مدرسه هاش حضوری باشه یا نه،،،نگفت باید برن مدرسه،،،،،،یعنی هر شهری مثلا اگر وضعیتش سفید باشه حضوری میشه اگر قرمز باشه مجازی 

اخه بچه ها مخصوصا پسر بچه تا بالا سرش نباشی مراقب نیستن والا من انقد به پسرم میگم دست بشور تو مدرسه که همدیگرو ببین گرم بازی بشن محاله رعایت کنن

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

تهران که حضوری نیست

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

🔴 وضعیت مناطق مختلف کرونایی کشور + نحوه تشکیل کلاس های درس مدارس در وضعیت های سفید، زرد و قرمز

👤سخنگوی وزارت بهداشت با بیان این که استانهای مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند، گفت: همچنین استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

⚪️ وضعیت سفید

حضوری حضور تمام وقت در مدرسه مطابق برنامه درسی مجازی: استفاده از ظرفیت شبکه ها برای فعالیت های آموزشی مکمل

🌕 وضعیت زرد

حضوری : ۲ یا ۳ روز آموزش حضوری در مدرسه برای هر دانش آموز و مجازی: برای دوره ابتدایی سایر روزهای هفته برای متوسطه یک تا دو روز در هفته

🔴 وضعیت قرمز 

کاملاً غیر حضوری با استفاده از ظرفیت شبکه شاد تلویزیون بسته های آموزشی و سایر روش های پیش بینی شده است.

📚 @hamclasihay96 📚

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍