2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز صبح زود رفتم بیرون تو‌خیابون ‌های شهرمون پر ماشین با پلاک های مختلف بود که کنار ماشین شون چادر زده بودن‌خوابیده بودن،به شوهرم‌گفتم اینا همون نی نی سایتی هایی هستند که پروتکل رعایت کردن رفتن سفر 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
همه ما لالایی بلدیم ولی خودمون خابمون نمیگیره....نصف جمعیت کشور مسافرتن ..ولی ماها زود جبهه میگیریم. ...

چه جوری میشه بیاد تو‌حرم به اون شلوغی ولی رعایت بشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
همینجوری ک بقیه اومدن و بعضیاشون مراعات میکنن😑

فکر کن رعایت کردن ،کسی که میره مطمئن باش اهل رعایت نیست 

اها از کجا اینقدر مطمئنی من اونروز حرم بودم اکثرا مراعات میکردن ....منم گفتم اومدی مراعات کن 

عریرم‌من بحثی ندارم باهات برو خوش باش همینجوری رعایت میکنین‌روزی صد نفر میمیرن،اون رعایت نیست یه اسپری میگیرین دست تون یه ماسک مامان دوز زیر چونه تون ،تو فضای در بسته ،اینهنه مقاومت در مقابل فهمیدن برام عجیبه، رفتی حرم التماس اندکی تفکر  شب خوش 

عریرم‌من بحثی ندارم باهات برو خوش باش همینجوری رعایت میکنین‌روزی صد نفر میمیرن،اون رعایت نیست یه اسپ ...

قرار نیس کرونا اومده بمیریم تو خونه شاید تا ده سال دیگ نرفت این ویروس لعنتی ....مراعات کنیم....بعدش مااهل اسپری و....نیستیم هرچی خدا بخاد همون میشه ...بحثی هم نداشتم باهاتون شرمنده تونم یاحق🙏🙋

قرار نیس کرونا اومده بمیریم تو خونه شاید تا ده سال دیگ نرفت این ویروس لعنتی ....مراعات کنیم....بعدش ...

همون دقیقا از اول خوب فهمیدم شما اهل چی هستین،خوبه خودت  اعتراف کردی رعایت از نظرت یعنی چی  شما بیخیال همه چی اهل گسترش کرونا هستین،همون حرم میری دعا کن‌ حق الناس و اه مردم‌نگیرتت اگه خیلی  اعتقاد داری 

همون دقیقا از اول خوب فهمیدم شما اهل چی هستین،خوبه خودت  اعتراف کردی رعایت از نظرت یعنی چی &nbs ...

ای خدا شما مسلمون ...غیراز خدا هیچکی نمیتونه در مورد کسی قضاوت کنه هرچی میخای فک کن یاحق🙏