2777
2789

خواب ب موقع و کافی

بین غذا اب و نوشابه نخوری اصلا

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرشب پنج تا انجیر بنداز توابجوش صب له کن پوره کن بخور  عالیه... انجیرخشک باشه... انقدی ابجوش بریزی ک فقط خیس بخورن تاصب کمی بریزی......... تو ماست کمچرب کدوسبز رنده کن وکشمش هم بریز شب بزار تویخچال اماده بشن صب بخور قبل از صبحانه تو هفته یک دوبار... زرشک بخیسون شب با ابجوش صب بخور..... اب یخ اصلا نخور غذاهاتو با روغن زیتون بپز.. چای سیاه نخور قندنخور شیرینی چربی غذای یخ زده غذای بیرون برنج نوشابه نخور کاکائو تلخ بخور با ابجوش یا چای سبز.... راستی هرصبح تا یک دوماه ابجوش ولرم بخور یک ساعت قبل از صبحانه لیموتازه هم خوبه با ابجوش....... 

اوه یادم رفت سرکه سیب عالیه عالی هم ظهر هم شب اخره غذا دوقاشق سرکه را باکمی اب قاطی کن بخور ببین سرکه سیب قرمز بگیری.. اخه سیب سبز زیادتنده معدت اذیت میشه اگ سبز گرفتی ی قاشق بریزی تو اب بخور..... ورش و پیلده روی حتما انجام بده روزی یک ساعت.. نیم ساعت صبح نیم ساعت عصر اگه بیشترم تونستی انجام بده..... راستی یکهو تو یک هفته یا یک ماه چندکیلوکم نکن بیشتر اسیب میزنه ب کبد  تو ماه دوکیلو دونیم کیلوخوبه کم کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز