2777
2789

دبیری مسئولیت مهمی رو دوشش هر آدمی نباید دبیر شه متاسفانه تو ایران هرکس از راه میرسه رو کردن دبیر 

پزشکی ام ۶۰ درصد علاقه ۴۰ درصد پول باید مهم باشه 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به یه سری فاکتورای شخصیت ربط داره نمیشه یه حکم کلی داد...شما پزشکی میاری؟ کنکور رو چطور دادی؟

من پزشک هستم

شوهرم گاهی گلایه میکنه میگه کاش معلم بودی  یا خانه دار

میخوام ببینم نظر اکثریت چیه

خواهر شوهرمم یبار گفت کارت خیلی سخته و زندگیت سخته و اینا

من پزشک هستم شوهرم گاهی گلایه میکنه میگه کاش معلم بودی  یا خانه دار میخوام ببینم نظر اکثریت چ ...

خودت نظرت چیه 

من تیزهوشان میخوندم الان‌معلمم  راضی ام

گاهی ب سرم میزنه کنکور بدم برم دندون

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩

مهم ترین فاکتور برای انتخاب علاقه ست

ولی خب به طور کلی پزشکی سختی خیلی زیادی داره ،به خصوص که پزشکی عمومی اشباع شده و باید تا تخصص ادامه داد حداقل ، در نتیجه تقریبا ادم تا ۳۰ سالگی درگیره تحصیله،اما بعد از اون درآمدش خیلی مطلوبه

دبیری اما سختیش کمتره و آدم زودتر میتونه کسب درآمد کنه 

پزشکی و دارو و دندون اگر کسی میخواد بره باید واقعاا تمرکزش رو بزاره روی درسش تا به جای خوبی برسه ،اما بعد از فارغ التحصیلی موقعیت اجتماعی و درآمدش خیلی خوبه 

🖤 𝒀𝒐𝒖 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖'𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒕 𝒕𝒊𝒍𝒍 𝒊𝒕'𝒔 𝒈𝒐𝒏𝒆 🖤
من پزشک هستم شوهرم گاهی گلایه میکنه میگه کاش معلم بودی  یا خانه دار میخوام ببینم نظر اکثریت چ ...

متخصص هستید ببخشید درامد پزشک های متخصص چقدر ه من میخوام برا پزشکی بخونم میخوام درامدشوهم بدونم