2777
2789
عنوان

اسم پسر

228 بازدید | 24 پست

جنسیت نی نی م هنوز مشخص نیست، برای هردو جنسیت تو فکر تصمیم:)

از بین این دوتا اسم کدومو برای پسر بیشتر می پسندین؟

تعداد رای : 39
نظرسنجی
پارسا
21
53%
مسیحا
18
46%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسم دخترم آنیساس پسر دار بشم اسمشو میزارم پارسا

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

ریحان قشنگتر از ریحانه است

پسر هم مسیحا بهتره

اسم آیین و آمین و رادمهر هم قشنگه

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
@شلغم_بی_خاصیت    

امدممم😍😍💃💃💃

به به به نظرم پارسا سنگین تره

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم     
راستش برام مهم نبود فارسی عربی ترکی کردی یا...ش، میخواستم به دلم بشینه و معنی ش هم زیبا باشه

اسمی بذار ک بعدا اذیت نشه اسمای ایرانی هم تحکم دارن هم آوا 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
راستش برام مهم نبود فارسی عربی ترکی کردی یا...ش، میخواستم به دلم بشینه و معنی ش هم زیبا باشه

اسم پسر خوشگل خیلی زیاده

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍