2777
2789

مبارکه عاقبت بخیر باشه عزیزم😀

اونم مارکش فرق داره پرنگتر نشون داد

اون دوتای قبلی حساسیتشون کمتره،

اینی ک تازه زدی اسمش چیه؟

میشه برا منم دعا کنی لطفا ۵سال منتظرم

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آزمایش دادی ؟

شک ندارم مثبته😍

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
مبارکه عاقبت بخیر باشه عزیزم😀 اونم مارکش فرق داره پرنگتر نشون داد  اون دوتای قبلی حساسیتشون ...

نه عزیزم.آزمایش ندادم.این که تازه زده بودمwoncltoبودش.

الهی به حق این شبای عزیز خدا دامنت رو سبز کنه.به خدا توکل کن

نه عزیزم.آزمایش ندادم.این که تازه زده بودمwoncltoبودش. الهی به حق این شبای عزیز خدا دامنت رو سبز کن ...

ممنون ک جواب دادی 

و ممنون از دعای خوبت

تو هم ب سلامتی بگذرونی این دورانو 😙