2777
2789
عنوان

کیا شیکم دارن؟🥴😅

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 92 پست
شکم و پهلو بودم بعد دست و پا در آوردم😭😭😭😭

جوووون😉🤣

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
نه بابا مجردم🥴 ولی دراز نشستو میرم حتما👌

زیر شکمم خیلی خوبه،،بزن نت برات میاره از دراز نشست هم راحتتره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد زایمان اخرم چاق شدم 

کلا یه تیکه ام 😂

هممه چی دارم زیاد 

ابگرمکن قدیمیا رو یادته ؟؟ مخزنیا😐😂😂

همونجوری😑😑☹☹

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بعد زایمان اخرم چاق شدم  کلا یه تیکه ام 😂 هممه چی دارم زیاد  ابگرمکن قدیمیا رو یادته ؟ ...

🤣🤣🤣🤣

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
داشتن شکم یه سری دلایل بجز چاقی داره مثل کم کاری تیروئید، بالا بودن قند، pco و.. که باعث چاقی شکمی م ...

از کجا فهمیدی تنبلی تخمدان داری؟

💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫

اصلا این غیرممکنه که بخوای شکم و آب کنی ولی بقیه جاها  چاق بشه اول باید تلاش کنی ورزشای شکمی و هوازی بری تا شکمت آب بشه بعد که لاغرشدی ورزش های عضلانی با تغذیه بری تا چاق بشی دخترخاله من اینکارو کرد الان عالیه 

شکم ندارا  هم میتونن بیان 🤔🙄

یا حتی اینا که شکممون چسبیده ب کمرمون😐 قلبمه و تخت نیست،فرو رفته س😂

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
من اگه بخوام یکم چاق شم اول شکمم چاق میشه و اگه بخوام لاغر شم اول صورتم🥴

تو منی یا من توام

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
یا حتی اینا که شکممون چسبیده ب کمرمون😐 قلبمه و تخت نیست،فرو رفته س😂

شما گودی شیکم داری🤣

منم شکم اوردم 😢😢 

همه اندامم خوبه فقط شکم. قبلاصبح زودمیرفتم پیاده روی حلقه میزدم  دوساله تنبل شدم.

شوهرمم زن چاق ندوست البته فعلا بهم میگه جوجه ی منی

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
وای من 😟 نه لاغرم نه چاق ولی شکم پهلو دارم وقتی شلوار لی بپوشم قشنگ میپوشونه و مشخص نیست ولی لباس ...

مخصوصا موقعی که ادم میشینه🥴