2777
2789
عنوان

کیا شیکم دارن؟🥴😅

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 92 پست
شکم ندارا  هم میتونن بیان 🤔🙄

قدمشون سرچشم😅بیان بگن چرا ندارن🥴

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
وای اخ گفتیییییییییی...سینه و باس.ن و صورت در اولویتن برا لاغر شدن🥴

دقیقا شوهرم گیر داده برو شنا یا باشگاه میگم از جونم سیر شدی؟

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا شوهرم گیر داده برو شنا یا باشگاه میگم از جونم سیر شدی؟

خوش بحالت شوهرت میگذاره برید شوهرم نمیگذاره برم خیلی شکم دارم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بدنسازی برو

میخوام تو خونه ورزش کنم😑

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

داشتن شکم یه سری دلایل بجز چاقی داره مثل کم کاری تیروئید، بالا بودن قند، pco و.. که باعث چاقی شکمی میشن، من از ۲۰ سالگی تنبلی تخمدان داشتم با اینکه وزنم خیلی کم بود ولی شکم داشتم، الان هم هر کاری میکنم کوچیک نمیشه

اا عزیزم اینجا همه جنیفرن،،شکم جیه🤣🤣

اگر سزارین شوی طبیعیه

زیرشکم،،دراز نشست عالیه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اا عزیزم اینجا همه جنیفرن،،شکم جیه🤣🤣 اگر سزارین شوی طبیعیه زیرشکم،،دراز نشست عالیه

نه بابا مجردم🥴 ولی دراز نشستو میرم حتما👌

منم شکم ک پهلو دارم.اما لاغرم.شکم رو مخمه.چکارکنم بره تو😭😭

یه راهکار تضمینی بگید.

حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘