بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من جات بودم نمیرفتم . البته خودت میدونیا ولی بعضی وقتا تو هفته ۶ سونو شکمی نشون نمیده چیزی واژینالم من خودم میترسم چون اگه یکم با فشار انجام بدن یه وقت خدایی نکرده لکه بینی میشه ادم فشار عصبی میاد بهش
هنوز نرفتی عزیزم؟؟ من جات بودم نمیرفتم . البته خودت میدونیا ولی بعضی وقتا تو هفته ۶ سونو شکمی ...
اخه من چون لکه بینی دارم دکتر نوشته ک یوقت خارج رحمی و اینا نباشه
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
اهان نه ایشالا نیست بد به دلت راه نده خارج رحمی درد شدید داره و استفراغ شدید نداری که اینارو ...
نه اصلا