2777
2789
علتش ولی چیه 

نمیدونم والا،من که جلوگیری رو قطع کردم،سه ماه پریود نشدم،هر چی بی بی میزدم منفی میشد،بعدش گفت تو شاید مثل من باشی که ادرارت نشون نده،رفتم‌ آز دادم منفی بود،ولی باردار که شدم بی بی زدم زودی نشون داد،البته بچه م نموند برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مثبت باشه همیشه بزنی نشون میده مثبته

من اینماه پریود نشدم من تنبلی داشتم و قرص میخوردم وپری هام مرتب بودولی اینماه تاخیر دارن نوک سینه هام تیر میکشه ولی نه آزمایش دادم نه بی بی چون قبلا زیاد میزد همش منفی بود الان نمیزنم تا یک ماه نگذره 😢🤕

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
من اینماه پریود نشدم من تنبلی داشتم و قرص میخوردم وپری هام مرتب بودولی اینماه تاخیر دارن نوک سینه ها ...

منم تنبلی داشتم،با لتروزول و کتومیفن باردار شدم،سینهام به شدتتتت حساس شده بودن

منم تنبلی داشتم،با لتروزول و کتومیفن باردار شدم،سینهام به شدتتتت حساس شده بودن

موقع بارداری ات من یکسال فقط متفورمین میخورم الان کمر درد ونوک سینه هام تیر میکشه اعصابم صفر 😂😂🤕🤕

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
من اینماه پریود نشدم من تنبلی داشتم و قرص میخوردم وپری هام مرتب بودولی اینماه تاخیر دارن نوک سینه ها ...

منم الان 5ساله که داره منفی میزنه دیگه الانم امیدی ندارم چکابم دادم سالمم هم شوهرم سالمه ولی دلیلش رو نمیدونم

البته بعد از سقطم رفتم سونو،هیچ اثری از تنبلی نبود

ان شالله که زودی یه نی نی دیگه خدا بهت بده 

منم الان 5ساله که داره منفی میزنه دیگه الانم امیدی ندارم چکابم دادم سالمم هم شوهرم سالمه ولی دلیلش ر ...

نکنه استرس داری من کلا اینماه استرس ول کردم گفتم بی خیال والا چقدر دیگه نمیدونم الان ۳۳ روزه گذشته از اولین روز پریودی ام 

نکنه استرس داری من کلا اینماه استرس ول کردم گفتم بی خیال والا چقدر دیگه نمیدونم الان ۳۳ روزه گذشته ا ...

دقیقا خیلی اضطراب دارم شدید الانم سعی کردم  بذارمش کنار تا بتونم به خواسته ام برسم